LAŽNE PRIČE – NADEŽDA I MIKI SE VIĐAJU U TAJNOSTI! IZMIŠLJAJU da su našli NOVE ljubavnike?


Bivši učesnici nastavili romansu!


Iako bivši zadrugari Nadežda Biljić i MIki Đuričić tvrde da su rakinuli, pojavljuju se glasine da u oni u stvari i dalje su u vezi, samo to kriju od javnosti!

Pevačica i pčelar iz Kupinova, koji su imali žestok seks pred kamerama u “Zadruzi”, nastavili su romansu i u spoljnom svetu, ali veruju da će biti popularniji ako se za to ne sazna, tvrde izvori.

Njih dvoje u dogovoru plasiraju priče da su našli nove partnere i da su tobože zaljubljeni do ušiju u druge ljude.

Miki i Nadežda

– Nadi je savetovao menadžer da je zbog njene karijere najbolje da ljudi ne znaju da je sa Mikijem. Mnogi su osudili njenu vezu sa njim i razočarali bi se kad bi znali da mu je oprostila sve one uvrede iz rijalitija. A njena karijera zavisi od toga koliko je popularna u narodu. Zato ona na sva usta priča da je Miki njena prošlost i da ne želi ništa da ima sa njim, priča dobro obavešten izvor.

Miki Đuričić i Nadežda BIljić

Biljićeva se, međutim, poverila najboljim prijateljima da između nje i Đuričića i dalje postoji velika strast.

– Rekla mi je da ne mogu da odole jedno drugome. Da je njoj bio dobar seks sa Mikijem i u “Zadruzi” i da je još bolji od kada su izašli napolje. Ona se baš primila na njega, a i on na nju, objašnjava izvor.

Pčelaru iz Kupinova odgovara da budu u tajnoj vezi, jer i njemu to ide u prilog zbog posla.

– Miki svakako ne voli da se priča o njegovim privatnom životu, pa mu je došlo kao kec na jedanaest kada mu je Nadežda predložila da se krišom viđaju. I on je odlepio za njom, redovno je zove i šalje joj poruke, kaže izvor.

Miki Đuričić i Nadežda Biljić

S obzirom na to da Đuričić planira da se odseli u Portugal, Biljićeva je spremna da spakuje kofere i pođe sa njim.

-Miki i Nadežda su pričali o zajedničkoj budućnosti, ona bi se zbog njega odselila iz Srbije. Razgovarala je i sa svojim saradnicma da postoji šansa da živi na relaciji Srbija – Portugal. Ne bi je mrzelo da, kada ima obaveze oko snimanja pesama i gostovanja u emisijama, dođe za Beograd, a na tezge bi išla iz Portugala, dodaje izvor.