LAŽNI PAPIRI ZA RAZVOD BRAKA – Dalila i Dejan su i dalje u zajednici?! U tajnosti radili OVO?! Potpis NIKO nije video


Bivši zadrugar otkrio detalje iz Bele kuće koje niko nije znao!


Supružnici Dalila i Dejan Dragojević, tokom učešća u “Zadruzi 5”, naišli su na probleme u braku, te su rešili da se razvedu.

U Belu kuću bili su im dostavljeni nekakvi papiri, koje su oni potpisali, a bivši zadrugar Bora Santana tvrdi da to nije bilo za razvod.

Dalila Dragojević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Santana je otkrio da nikakav zvaničan dokaz nisu hteli da pokažu cimerima, što je unelo sumnju u to da je proces u toku.

– Niko te papire od njihovog razvoda javno nije video, zvanično niko. Kad se Nenad Aleksić Ša razveo, to je bilo transparentno i u rijalitiju je sve objasnio i dokazao, niko nije imao razlog da sumnja. Ovo sada je potpuno drugačija priča. Svi o njihovom razvodu pričaju, a iskreno da kažem, mislim da se on uopšte nije desio – tvrdi Bora, koji misli da će među Dragojevićima napolju opet sve biti u redu.

Bora Santana

Foto: Srbija Danas

– Meni najviše deluje da će se Dragojevići pomiriti nakon svega, uzeti pare od “Zadruge” i nastaviti sa srećnim životom. S druge strane, Dalila i Car neće opstati i uskoro će pući. Deluje mi da neće dočekati ni kraj rijalitija, da će se i pre toga raspasti. E onda će Dalila da razgovara s Dejanom o njihovom odnosu, a on će tad da ostavi Aleks – kaže bivši zadrugar i otkriva svoje mišljenje o tome kako će pomirenje izgledati.

– Dejan će joj reći: “Je*ala si se na moje oči”, ona će vratiti: “I ti si na moje“, i to je to jedan-jedan. Onda će sve da zaborave, kao da se nije desilo. Vratiće se u Šepak, babo im oprosti, onda će Dalila da zapeva pesmu: “Oženi me, babo moj” i tu se priča završava – ispričao je Bora Santana.

Izvor: srbijadanas.com