LIČNO ĆU PODNETU TUŽBU Majka Sanje Grujić očajna nakon ćerkinog sukoba sa Kulićkama


Sanja Grujić je po prvi put odlučila da zaplovi u emotivni odnos tokom borakva u “Zadruzi”, a ta čast pripala je Marku Stefanoviću, koji je uspeo da osvoji hladno srce atraktivne zadrugarke.


Sinoć je tokom emisije “Pitanja novinara” došlo i do ponovne svađe između Grujićeve i Miljane i Marije Kulić, a mlada Nišlijka je u jednom trenutku isplovila Sanju, a uvrede su se nastavile i sa Marijine strane, koja ju je nazvala prostitukom.

Mladi Stefanović je odmah skočio kako bi odbranio čast svoje devojke, a ovim povodom oglasila se i Danijela, Sanjina majka, koja je detaljno prokomentarisala njihov odnos, kako gleda na “novog zeta”, kao i sukob koji je celu Belu kuću digao na noge.

– Ne znam da li se uopšte ja nešto tu išta pitam (smeh). Da li je to rijaliti svet ili je to stvarnost, ne znam, nije mi realno, jer oni su tamo zatvoreni, emocije su pojačane. Sanjici sigurno prija da je među svima njima našla nekog ko će da stane uz nju, iako ja mislim da njoj tamo to nije potrebno! Suždrana sam, ali dokle god vidim da se moja Sanja smeje, da je srećna i da joj je lepo, ja podržavam sve. Apsolutno sve! Dečka ne poznanjem, ne mogu da sudim, i on ne nečije dete, kao i ona moja. Vidim da je srećna, zadvoljna, dečko mi je deluje pristojno, normalno, e sad, da li je to ozbiljno ili ne, da li se ona zaljubila ili nije, to ne mogu da procenim, ali vidim da je srećna i to mi je dovoljno – ističe Sanjina majka, pa nastavlja:

– Sanja uvek priča istinu, ne bavi se lažima, ne omalovaža druge, to je ponela iz kuće. Za njen sukob sa Miljanom i Marijom Kulić nemam reči. Očajna sam! Ja sam majka, žao mi je što se Sanja uopšte kači sa njima. Žena je bolesna, operisana je, ja bih je poštedela. Koliko god da je Sanja u pravu, meni je to nekako… Ne znam. Njihov napad na Sanju, videla sam šta se desilo, nadam se da će Sanja ovaj put po izlasku iz “Zadruge” biti normalna i da će podneti tužbe za klevetu. Sanja je inače britka i oštra na jeziku u svojim izlaganjima, ali je frapirala i mene i mog supruga kada je rekla: “Mama, ja kako sam izašla, meni su svi dragi i ne bi volela da se bilo kome od njih nešto loše desi”. Odmah znate o kakvom profilu ličnosti se radi. Ja podnesem tužbu protiv zadrugara dok je ona tamo, koji se fizički obračunavaju sa njom, a ona povuče kad izađe! Šta ja sad da radim – kaže Danijela.

– Što se tiče Marka, koliko sam mogla da čujem i od komšije i prijatelja, on je kulturan momak, fin, normalan, on je neki trener, Sanjica je počela da trenira pored njega, e sad da li je to zatvoren prostor ili su prave emocije, bitno mi je da je srećna – dodaje ona, pa se osvrnula i na Markov fizički okršaj sa Bebicom zbog Sanje:

– Znate kako, ne volim nasilje nikako, nebitno da li je ustao da odbrani Sanjicu, dečko ne treba da ulazi u bilo kakve konflikte zbog Sanje, a ni zbog sebe. Trebalo bi da se distanciraju od takvih ljudi, najbolje je skloniti se ako ne možeš verbalno s nekim da se obračnunaš. Protiv toga smo, to se vidi i po Sanji, ona se uvek sklanja. Meni je drago što je on moju ćerku odbranio, ali Sanja može s njima da izađe na kraj. Ona ide činjenicama, istinom, bez laži… Nije njoj niko potreban da je brani, kao ni u spoljnom svetu, ima ona nas kao porodicu koji smo sto posto uz nju. Marko je tu kao neko da bude uz nju kao neka emotivna podrška, da su bitni jedni drugom. Od mene imaju blagoslov, ja sam uz moje dete, e sad da li je Marko, ili je to Car, Janjuš, bilo ko… Moje dete ima potpunu podršku da bude srećna, ali ne želim da gledam scene, da ne slušam gluposti, da nije neka rijaliti veza samo da bi se pisalo i da bi bila bitna kroz to – ističe zadrugarkina majka.

– Ako bude bilo još nekog fizičkog kontakta, lično ću podneti tužbu, a Sanja neka radi šta hoće! Ja neću da gledam da nju neko tako napada, to mi je strašno – zaključuje Danijela, majka Sanje Grujić.

Izvor: alo.rs