LJUBVNA DRAMA U ZADRUZI! Pale ozbiljne optužbe “Ti si podvojena ličnost, ćutiš kao mala p*čka” (VIDEO)


Ponovo se posvađali.


Zadrugari Ivana Krunić i Bane Čolak su tokom emisije “Sedi dole” ponovo zaratili zbog bivšeg dečka pevačice, jer ona ne želi da otkrije identitet tog momka.

Kako je Čolak proširio po Beloj kući informaciju da se radi o njenom menadžeru, ona je to demantovala i istakla da je njen bivši ’95 godište.

– Ti si mene bez razloga napušila. Ja ne znam ko je ta osoba, ali se sve poklapa. Zorica mi je rekla neke stvari, a ti opet reaguješ ishitreno, ja nisam spomenuo da je u pitanju menadžer. Mene da povezuju sa nekom sa kojom nemam veze, ja ne bih reagovao – pričao je Čolak.

– Ti treba mene da pitaš da li te to taj i taj, a ne da odlaziš po WC-ima da razvijaš teorije zavere sa osobama koje mene ne gotive. Ti treba da kažeš da me voliš da ćeš se boriti protiv moje porodice – govorila je Ivana.

fgngng

– Nemoj da vičeš. Počeću da ja urlam na tebe, da svi vide kako ja urlam, a ti da ćutiš kao mala p*čka. Kad uđe đavo u tebe, ti postaneš ozbiljno zlo. Kao da si podvojena ličnost. Ti si druga osoba – nastavio je Čolak.

– Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima: