LUNA I MARKO NAPRAVILI SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJ! Brzo stiglo UPOZORENJE, a imali su neviđenu sreću (VIDEO)


Javljaju se fanovima putem Jutjub kanala.


Bivši zadrugari, ljubavni par Luna Đogani i Marko Miljković, odnedavno su postali jutjuberi, i često se putem video snimaka obraćaju svojim fanovima na Jutjub kanalu “Sikter Tube”.

Pre nekoliko dana, oni su emitovali “lajv” povodom ostvarenih dva miliona pregleda, u kojem su se snimali za vreme vožnje kroz Beograd.

Zanimljivosto koja je zapala za oko svima koji drže do saobraćajnih pravila jeste da su na početku videa Marko i Luna napravili prekršaj, budući da su se uključili u saobraćaj, a da prethodno nisu vezali sigurnosne pojaseve. Marka je ubrzo na to upozorio zvučni signal automobila, te je ispravio svoju grešku. Luna je, međutim, svoj pojas povezala, ali ga je držala ispod leđa, tako da zapravo i dalje nije bila vezana. Nju su fanovi ubrzo upozorili na to, čim su počeli da pljušte lajkovi, pozdravi i komentari, te je i Luna propisno namestila pojas. Sva sreća, te ih nijedan saobraćajac nije primetio pre nego što su ovo učinili!

Pitanja i pozdravi su se potom ređali, a Marko i Luna su odgovarali, otkrivajući kako provode vreme i kakvi su im planovi. Između ostalog, Luna je otkrila da i nije u najboljem raspoloženju za lajv uključenje, ali da je Marko insistirao, kao i da im se veoma ide na more, i da će to nesumnjivo učiniti, čim završe neke obaveze.

Šta su sve fanovi poručili Luni i Marku, kao i kako su oni odgovarali na njihove komentare, pogledajte u videu:

Izvor: srbijadanas.com