LUNA ILI STANIJA NA KIJINIM KRILIMA? Evo KO je imao VIŠE glasova i KO je pobednik takmičenja u Zadruzi


Da li je ovo duel koji ćemo gledati i u finalu rijalitija?


Pre nekoliko dana Veliki šef je za učesnike rijalitija “Zadruga” organizovao specijalan zadatak. Oni su vredno radili na pripremi koreografija za pesmu koju su sami odabrali, a takmičenje je održano večeras.

Iako je bilo devet grupa, sve oči su bile uprte u Lunu Đogani i Staniju Dobrojević jer je ovo nadmetanje od strane publike doživljeno kao takmičenje dve suparnice, pogotovo jer je Stanijina grupa igrala na krilima pobednice prve sezone Kristine Kije Kockar. One su igrale uz njenu pesmu “Ne vraćam se na staro”, te je duel dignut na viši nivo.

Sat vremena su imali gledaoci za glasanje na Fejsbuku i Jutjubu, a proglašena su dva pobednika – posebno za svaku društvenu mrežu.

Borba na Jutjubu je bila – nerešena. Pobedile su i Lunina i Stanijina grupa, a kako je Ognjen Amidžić naveo, u jednom trenutku je Jutjub blokirao snimke jer je bila velika navala. Oba video snimka su po njegovim rečima imala isti broj pregleda u trenutku prekida glasanja – 90.172. Tačnije, to je brojka u trenutku kada je Jutjub zablokirao.

Na Fejsbuku je pobedila grupa Lune Đogani.