LUNA NA KRAJU PRIZNALA: Jeste, gledala sam Gastoza! Sloba dolazi? Neee… A Marko i Stanija… (VIDEO)


Burna dešavanja sa žurke.


Sinoć su učesnici rijalitija “Zadruga 2” mogli da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju u Šimanovcima.

Zadrugarima je pušten snimak u kom Luna špijunira šta tokom žurke rade njen dečko Marko Miljković i njen nekadašnji momak Nenad Sinđelić Gastoz. Inače, ranije je prikazan i klip u kom je Marko odmeravao pozadinu Stanije Dobrojević, što mu je blogerka zamerila.

Nakon ovog snimka Marko i Luna ušli su u manju raspravu, a Miljković je tada spomenuo i njenog bivšeg dečka Slobu Radanovića. Zatim je ovaj ljubavi par ušao u svađu sa Zoricom Marković koja im je rekla da lažu.

– Prva situacija sa šoljom, išla sam da operem šolju. Nisam pogledala! Oni su tu pevali. Druga situacija, ja stojim ovde i pevam. Gastoza ne gledam tim očima. Ne daj Bože da dođe Sloba. Ne mogu! Eto, ja sam gledala u Gastoza. Nisam, ali neka bude – rekla je Luna.

– Video sam Lunu kako gleda. Ništa strašno. Video sam sve. Za mene je to bolesna ljubomora i to mi je katastrofa. Sutra će možda i Sloba da dođe, pa neka gleda. Imaš oči, pa gledaj – govorio je Marko.

– Vi sve lažete osim za s*ks! Lažete sve! – napala je Zorica Lunu i Marka.

– Muka mi je da se foliraš. Kaži mi sve u lice: “Devojko, k*rva si, j*beš se, loš si čovek”. Misliš da bih ja bila u vezi u kojoj nisam srećna? – pričala je Luna Zorici.