Luna oplela po Marijani: Nema s kim nisi bila! Uzvraća – NEBITNA SI! Adam je kao devojčica (VIDEO)


Haos u Zadruzi…


Prilikom odgovaranja na pitanja novinara, na red su došli Marijana Zonjić, Luna Đogani i Adam Đogani.

– Zašto se ne boriš za svoju ljubav, šta te briga šta misli Luna – pitao je Marijanu Milan Milošević.

– Iskreno da vam kažem, mene baš boli dupe šta misli Luna. Luna kaže da je ona bitna, međutim meni je ne bitna. Ja sam nju ovde upoznala. Takođe me briga šta misle drugi zadrugari, jednostavno ja mislim da to ne ide i da ne treba da se borim ni za šta – odgovorila je Marijana.

Zbog ovoga je Lepi Mića rekao da ona ima prva pravo na šišanje.

– Za razliku od Adama, ja bih svoju majku poslušala da mi kaže da ne treba da budem s njim, ja ne bih bila – nastavila je dalje.

Adam je na to samo uzvratio da se on ne prodaje za šišanje.

Sledeće pitanje je bilo upućeno Luni:

– Zašto ne pustiš brata da uživa sa Marijanom i zašto se mešaš u njegove svađe?

– Ja njega ne držim, ja imam pravo da kažem svoje mišljenje, ja ga nisam rekla dok me on nije pitao. Meni se ona nikada nije svidela i ja sam to njemu rekla iskreno i nikada se nisam mešala. Kad god su njih dvoje bili zajedno, ona može da potvrdi, ja sam uvek prišla, lepo pričala s njom itd. Jednostavno, samo ne dozvoljavam da ga neko udara, to mi je jako ružno. Ja sam to isto radila. – bila je jasna Luna.

U tom momentu se umešala i Marija Kulić, dobacujući da Adam ne može da se brani sam, da su ga pročitali da je kao devojčica i da sestra mora u svakoj svađi da brani.

– Devojka koja nema sa kim se ovde nije muvala, bila, priča da je bila sa pevačima, tako da ne želim da bude pored mog brata. Ali, opet kažem, nikad se neću mešati ako je on stvarno zaljubljen u nju i ona u njega, onda treba da pokušaju, ja se neću mešati. Ja sam njemu samo bila rekla da me mnogo nervira to što on dođe kod mene, žali se i onda ode sa njom grli se, ljubaka se. Nema stav, iako mi je brat imam pravo to da kažem, da treba malo bolje da se postavi i kaže hoću-neću – nastavila je Luna.

– Ja hoću, ali zna se na koji način – ubacio se Adam.

– Ode tamo, grli se s njom, ljubi se s njom, onda dođe priča sve najgore o njoj. Mene to nervira – rekla je Đoganijeva.

– Šta sam ti najgore rekao? Rekao sam ti samo da me ne poštuje i da ne znam šta da radim – opet se umešao Adam.

Pogledajte kako je to izgledalo: