LUNA PROKRVARILA: Đoganijeva dobila ŠOK INFORMACIJU iz spoljnog sveta, “JADNA”, psiholozi ZABRINUTI


Stigla do samouništenja!


Svi smo videli novi nervni slom Lune Đogani, prilikom čega je cepala Slobinu majcu u “Zadruzi”. Povod ovog psihičkog rastrojstva bio je to što je saznala da su Radanović i Kija, navodno, opet zajedno u emotivnoj vezi.

I pored toga što je u rijalitiju strogo zabranjeno da se prenose informacije iz spoljnog sveta, blogerka je uspela da čuje da se njen bivši ljubavnik pomirio sa suprugom, i zbog toga je totalno pukla.

Zadruga

FOTO: Zadruga printscreen

– Neću da slušam, namerno su mi pustili da čujem ono. Došla sam ovde da se odmorim od svega. Boli me k*rac šta oni rade napolju. Sebi sam život uništila. Neka budu srećni do kraja života, mogu li ja da nastavim život, imam li prava na to? Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe? Ja bežim od svih informacija i sad čujem to ovde. Ne mogu više! Osećam se jadno, ja sam jedna jadnica i bednica… Ja ovde pišam krv, dok oni uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao tako da se folira da me voli – plakala je Luna.

Psiholog L.L. za “Kurir” kaže da Đoganijeva beži od istine.

– Duševna, mentalna i fizička bol razara osobu iznova i iznova. Terapija koja je od suštinske pomoći je prihvatanje. Ispadi upravo potvrđuju njenu opsesivnu vezanost za prošlost u kojoj je bila srećna sa Slobom. Medikametni mogu pomoći tek kada Luna dozvoli promenu i postane odlučna. U njoj očito tinja želja za pomirenjem sa Slobom – rekao je psiholog.