LUNA PSIHIČKI JAKA, SLOBA PUKO: Moli da IZAĐE napolje, zove advokata! A onda ŠOK – oni su BOLESNI!


Našuli svoje zdravlje.


Opšte je poznata stvar da je Sloba Radanović jedna od najskandaloznijih ličnosti u Srbiji trenutno. Pevač je u roku od 3 meseca stigao da napravi najveću rijaliti prevaru, i to pred kamerama. On je svoju zakonitu suprugu, Kristinu Kockar, zamenio mladom blogerkom Lunom Đogani, sa kojom je nastavio da bude u vezi pred budnim okom gledalaca.

Kristina je takođe ušla u šou, što je izazvalo najveći rijaliti bum ikada!

Slobodan je doneo odluku da se razvede od supruge jer voli Lunu, a svakojake smicalice postale su uobičajena stvar u njihovom odnosu. Ipak, njihova porodica brine zbog psihičkih i emotivnih trzavica kojima su zadrugari izloženi, pa se tim povodom Slobina sestra oglasila na društvenim mrežama.

zadruga

– Slobina sam sestra, ali iskreno Luna je mnogo jača od Slobe. Bar moj utisak od sinoć… Treba mi savet… Ako neko ima veze sa pravima… Da li postoji šansa da se iznajmi advokat i da ga vadimo odande, roditelji su se razboleli?

Ovo je objava koja je zaintrigirala javnost i svi bruje samo o tome! Slažete li se i vi da je Sloba psihički slabiji od Đoganijeve, kao i da cela situacija može bukvalno da razboli čoveka, u ovom slučaju njegove roditelje?

Jing Jang #zadruga #ljubavzaljubav? #lunaslobatori

A post shared by Luna&Sloba (@lunaslobatori) on

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti