LUNA, TRGNI SE! Ako ovako nastavi, imaće problema sa osvajanjem PRVOG MESTA u Zadruzi! (FOTO)


Vreme je za promenu.


Luna Đogani je svakako favorit “Zadruge 2”, u koju, kako je nedavno rekla u besu, ušla samo da bi uzela novac, jer joj je potreban za život.

NASAMARILI GA! Miljana i Mika SAKRILI od Mikija OVO, pa OKRIVILI njega: Bežiii, beži, evo ga! (VIDEO)

Iako spada u glavnog favorita druge sezone, postoji jedan problem koji bi mogao da je košta prvog mesta. A to je upravo ono na čemu Đoganijeva bazira svoju “igru” – tuga i neprežaljena ljubav za Slobom Radanovićem.

Luna Đogani, Sloba Radanović

Ono što joj gledaoci posebno zameraju jeste kontradiktornost u njenom ponašanju. Jedan da silno pati za njim, drugog dana ga mrzi iz dna duše i govori u kameru kako ju je iskoristio, nazivajući ga najpogrdnijim imenima, treći dan tvrdi da ga zaboravila. I tako sve dok ne puste Slobinu pesmu, pa se čitav krug njenih emocija ponavlja.

I to traje već dva meseca, pa se postavlja logično pitanje: da li planira da pati za Slobom do kraja rijalitija? Radanović, kao i njegova bivša supruga Kija Kockar, nastavili su dalje sa svojim životima i ta priča je manje-više, za njih završena.

Možda bi i Luni bilo pametno da uskoro prestane sa, da se tako izrazimo, “mamuzanjem mrtvog konja”. Mislimo, naravno, na nesrećnu ljubav prema Radanoviću.

Luna Đogani

Od pomirenja sa Slobom pred kamerama najverovatnije nema ništa, pa joj jedino ostaje da nađe novu rijaliti ljubav, kako bi privukla i gledaoce koji joj trenutno nisu naklonjeni.

A opet, to bi možda odbilo njene “tvrdokorne” obožavaoce, koji, reklo bi se, očekuju da ona ostane večito zaljubljena u Radanovića. Sve svemu, nije lako Luni Đogani… šta vi mislite?