LUNA U “ZADRUZI 3”!? Nakon što je IZJAVILA da je za nju rijaliti GOTOV ovu PONUDU neće moći da ODBIJE!


Ništa bez rijalitija!


Luna Đogani je iz Zadruge izašla kao pobednica, odnela je nagradu, dobila popularnost kakvu je danas teško steći, a vrlo brzo nakon izlaska je počela da radi na svojim novim pesmama i spotovima.

Situacija između nje i Marka je sada dobra i u javnosti oni nastupaju kao srećan par, a ispadi i svađe koje su imali u rijalitiju kao da su deo prošlosti nekog drugog para.

Uveliko se spekuliše o tome ko bi mogao da uđe u Zadrugu 3, a među imenima se ne spominju Luna i Marko. Ipak, njih dvoje su pre samog izlaska kod Drveta mudrosti rekli da ne žele da obiju poziv koji im je Drvo uputilo, za ponovno učešće u rijalitiju, asve zato što smatraju da nikada ne treba reći nikad, jer su mogućnosti različite.

Ipak, možda postoji način da Luna učestvuje u Zadruzi i ovoga puta, ali ne kao učesnik već kao voditelj. Podsećamo da je ona jednom prilikom u lajvu izjavila da bi želela da sedi na mesu Milana Miloševića.

Da li će se ovo zaista i dogoditi i kako bi se Luna pokazala na mestu voditelja, sada kao iskusan rijaliti igrač? Ostaje da vidimo.