LUNA ZGROŽENA, VAN SEBE OD BESA: Alo! Pa, nisam ja LUTKA ZA SEKS na naduvavanje! SKANDALČINA! (VIDEO)


Neće mu oprostiti!


Pravi skandal u “Zadruzi” napravio je Anđelo Ranković kada je, posle optužbi da je gej, izjavio da ga je Luna Đogani molila za seks, ali da ju je on “iskulirao”. Zbog toga je nastao sukob između njega i Lune, a u zaštitu svoje devojke stao je i Sloba Radanović. Anđelo je sinoć morao ponovo da se pravda kada su mu novinari postavili pitanje o ovoj izjavi.

– Ja sam se Luni izvinio, i zaslužila je izvinjenje. Nisam to lepo rekao, ali bilo je u afektu. Izvinio sam se i Luni i Slobi… Tom prilikom, Luna i ja smo bili zajedno u društvu u klubu, i ona je mene gađala šećerom i raspitivala se kod mog druga o meni. On joj je rekao da će nas upoznati nekom drugom prilikom, ali mi se više nikada nismo videli, tako da ničega nije moglo da bude – rekao je Anđelo.

Luna i Sloba

Sloba ni ovim odgovorom nije bio zadovoljan jer Anđelo nije jasno rekao da li je istina ili ne da je Luna želela seks sa njim, već je maltene rekao isto što i prvi put, samo malo finije. I Luna je bila zgrožena Anđelovim postupkom.

– Ova priča je neviđeno glupa. Ako sam ga gađala šećerom, šta, to znači da hoću seks sa njim? Kakva glupost! Šta sam ja? Lutka za seks na naduvavanje? – bio je Lunin komentar, a celu raspravu pogledajte u videu: