LUNI OTKAZUJU BUBREZI?! Anabela u panici – Plašim se da će DETE da mi NASTRADA u rijalitiju!

Njeno stanje je mnogo ozbiljnije nego što se mislilo.

Pevačica Anabela Atijas svakodnevno putem malih ekrana prati svoju ćerku Lunu Đogani u “Zadruzi” koja je za vrlo kratko vreme postala jedan od najaktuelnijih učesnika ovog rijalitija.

Iako je već tri meseca u žiži javnosti zbog emotivne veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, ovih dana je njihova romansa pala u drugi plan jer Luna ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Anabela je upravo zbog toga u strahu, da Luni ne otkažu bubrezi zbog infekcije koju je nedavno imala.

luna-djogani,-anabela-atijas

Naime, Anabela kaže da je oboljenje koje Luna ima od rođenja i dalje svakodnevna opasnost za nju.

– Luna boluje od refluksa, to je anomalija bešike koja remeti rad bubrega. Bila sam veoma mlada kad sam je rodila, prvo mije dete, a rođena je sa anomalijom bešike, pa je već kao beba okarakterisana kao bubrežni bolesnik. Zbog toga smo prve dve godine njenog života provele u bolnici, a od toga je četiri meseca ležala na Institutu za majku i dete – otkrila je Anabela kada je prošle nedelje gostovala u studiju u Šimanovcima, i tom prilikom joj je omogućeno da uđe na nekoliko minuta u rijaliti kako bi videla svoju bolesnu ćerku.

– Umirala sam dok sam je gledala kako se savija od bolova, gori od temperature i povraća. Jedva smo je izvukli jednom kada je zaradila infekciju, i to kao mala, ležala je u bolnici onako bespomoćna a niko od nas nije mogao da joj pomogne – kroz suze je pričala Anabela.

Ona je dodala i da ne može da iskontroliše strah dok gleda svoje bolesno dete u rijalitiju.

– Ne možete da zamislite kako se osećam dok je gledam bolesnu tamo, a ne mogu da joj pomognem. Obuzme me panika kad pomislim da malo jača infekcija može da izazove prestanak rada bubrega i da dete može da mi nastrada u rijalitiju! Stalno zovem produkciju i podsećam ih koliko je opasna bolest koju moja Luna ima i da zbog toga paze na nju – rekla je ona za “Rijaliti”.