LUNO, NAPUSTI ZADRUGU! Izlazi zbog mame, razgovor NIKO nije čuo! Gagi PLAĆA kaznu! Pričali o UGOVORU


Drama…


Otkako je u rijaliti “Zadruga 3” nedavno ušla i Anabela Atijas, strasti se ne smiruju. Naravno, u centru pažnje je njen odnos sa ćerkom Lunom Đogani i njenim bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, kao i sa ćerkinim dečkom Markom Miljkovićem.

Porodični odnosi su daleko od dobrih, a pritisak je toliko veliki da je Gagi poručio Luni da izađe sa imanja u Šimanovcima i to u razgovoru da niko ne čuje. Oni su se osamili na krevetu dok je trajala standardna rasprava ostalih učesnika za crnim stolom, a još uvek aktuelna pobednica “Zadruge” je pričala i o detaljima njenog ugovora.

– Od mene neće dobiti ništa više. Sedeću ovde do juna, a moje je pravo da ćutim. Prava istina se zna napolju. Preozbiljan sam – izađi iz ove priče, ne treba ti to! Nikakve pare, to ne vredi ništa! Ne znam kakav si ugovor napravila, reci mi da znam – ubeđivao je Gagi ćerku da napusti “Zadrugu 3”.

Luna i Gagi Đogani

– Pa, ništa – gost sam ovde do nekog vremena i to je to. To moram da ispoštujem, ali to vreme nije uskoro. Da sam znala da će biti ovako, sigurno ne bih ušla.

– Tata će da plati kad bude izašao i ćao. Samo izađi odavde! Poslušaj me. Sve što je tata rekao to je bilo ispravno, a ona (Anabela) neka ostane sama da “tandrče”. Ja sam spreman da izađem, platićemo kaznu, izađi i ti i to je to. Ne treba ti ovo nikako, od njenog ulaska ništa više nema smisla. Ljudi se naslađuju ovde, gledaoci gledaju… Da bar priča istinu ovde, pa ajde u redu. Nego priča neistinu! Što ne priča koliko sam bio dobar otac i koliko sam učinio za nju, nego samo gleda mračno. Njene odluke su sve pogrešne i sve te vodi u kanal – savetovao je Gagi Lunu, a da li će ga ćerka poslušati, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte i sami kako su izgledale te scene:

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=3053940671290949