MAJA ZAVRŠILA KOD CARA U KREVETU! Vrela noć u izolaciji – nakon POLJUPCA, usledili DODIRI! (VIDEO)


Dalila će izgoreti od ljubomore!


Maja Marinković napravila je pravu pometnju u Beloj kući svojim ulaskom u “Zadrugu”. Sve oči su uprte u njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem.

Janjuš je izabrao Filipa i Maju za ovonedeljne potrčke i oni provode vreme u sobi za izolaciju daleko od očiju zadrugara. Dalili Dragojević nije bilo svejedno kada je videla da se Maja i Car smeškaju jedno drugom, te je posumnjala da među njima još uvek postoje emocije.

Pre odlaska u izolaciju, Filip i Maja su se osamili u radionici. Mislili su da jedan ćošak nije pokriven kamerama, te su se prepustili strastima. Međutim, prevarili su se, a kamera je uhvatila poljubac bivšeg ljubavnog para.

Maja Marinković, Filip Car

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Potom su otišli u izolaciju i razgovarali bez bubica. Obzirom da je Car ušao u vezu sa Dalilom, on je tražio nekoliko puta izvinjenje od Maje, ali sudeći po njegovim rekacijama, on ju nije preboleo.

Maja Marinković, Filip Car

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Njih dvoje su pričali, a u jednom trenutku Maja je prešla u Filipov krevet. Njih dvoje su se grili i mazili dok su razgovarali, a nema sumnje da će ovo razmenjivanje nežnosti iznervirati Dalilu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com