MAJINE POVREDE SU STRAŠNE! Kamera snimila KAKO Marinkovićeva izgleda nakon što je Bilal nasrnuo na NJU


Svi su u šoku.


Maja Marinković je poznata po tome što sa svakim emotivnim partnerom ulazi u skandalozne sukobe, prilikom kojih gotovo uvek dođe do tuče, pljuvanja i uništavanja ličnih stvari.

Iako je na početku šeste sezone “Zadruge” delovalo da se starleta smirila, ona se vrlo brzo vratila na staro, pa se i njena veza sa Bilalom Brajlovićem može svrstati u isti koš kao i sve prethodne.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Noćas na žurci je došlo do najvećeg skandala između Bilala i Maje, koji je eskalirao i rezultirao fizičkim nasiljem. Brajlović je Maju izudarao prutovima koje je dohvatio u dvorištu Zadruge, bacio na nju stolicu i gurao je, dok je ona njega grebala i pokušavala da mu udari šamar.

Maja Marinković, Bilal Brajlović

Maja Marinković, Bilal Brajlović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Kada su uspeli da ih razdvoje, Maja je briznula u plač, ali nije joj padalo na pamet da se smiri, već je nastavila da pravi haos i uništava mu stvari. Zadrugari su pokušavali da je smire i objasne joj da treba da se zaustavi, a tom prilikom su primetili na njenoj levoj ruci tragove od pruta kojim ju je Bilal išibao.

– Ijao, šta joj je uradio! Pogledaj ovo, je l’ moguće? – šokirano su pričali zadrugari.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ma uzeo je iz saksije onaj prut i išibao je – rekao je Miljan Vračević.

Podsetimo, Veliki šef je još noćas doneo odluku da Bilal zbog nedopustivog, nasilničkog ponašanja bude kažnjen mesečnim honorarom.

izvor: srbijadanas.com