MAJKE ZARATILE! “Fuksa jedna!” David i Ana započeli VEZU, a napolju se dešava… Ne bi imali MIRA kada bi…


Haos!


Najnoviji skandal koji potresa Zadrugu, a i javnost je veza između Davida Dragojevića i Ane Korać. Podsećamo da David još uvek zvanično nije raskinuo sa svojom devojkom Aleksandrom Subotić, koja je diskvalifikovana iz Zadruge.

Nakon Aleksandrinog izlaska, David je počeo najpre da se druži sa Anom Korać, a onda su pali i poljupci i sada su u vezi. Sve bi to bilo romantično da se David pre samo par dana nije kleo Aleksandri u ljubav, a sada je vara naočigled javnosti.

Njihov odnos je digao veliku buru i među zadrugarima koji su ovo osudili, a oglasile su se i njihove majke. Anina majka kaže da nikada nije videla Anu tako zaljubljenu i da šta god uradi ona će imati njenu podršku.

– David kao ima neku verenicu, ali i sam je rekao da to nije nikakva veza. Plašim se da njihov odnos ne pređe granicu pristojnosti, ali Ana zna gde je i da ne treba da ima s*ks pred kamerama- rekla je za Alo Anina majka.

Davidova majka sa druge strane nije podrška, jer se ona nalazi u nezavidnoj situaciji, pošto živi sa Aleksandrom i njenom kćerkom. Svakoga dana je uz Aleksandru kojoj nije lako da sve to gleda.

– Ta njihova ljubav se odigrala veoma brzo i ja ne mogu da verujem. Vidim da je David uz Anu srećan i da se smeje, ali to nije prava ljubav. Najteže je mojom Aleksandri. Ta devojka mi ne deluje iskreno. Namazana je, mislim da ima tajni plan- kaže Davidova majka.

Ona za Anu nema lepih reči.

-Nema šta da pokaže u rijalitiju pa se uhvatila mog sina. Samo sedi za onim stolom i pući se majmunsim ustima i veštačkim trepavicama. Nikada ne bih dozvolila Davidu da je dovede u moju kuću u Veterniku, jer se fukse ne dovode u kuću – rekla je Biljana, a mi se pitamo kako će na ove reči reagovati Anina majka.

Kako će se situacija dalje odigrati i da li će produkcija odlučiti da uvede Aleksandru u Zadrugu? Ostaje da vidimo.