MALI ŽELJKO PONOVO U RIJALITIJU? Ivan i Miljana u novoj sezoni rade DNK test radi utvrđivanja OČINSTVA?


Biće to lud šou!


Bivše zadrugarke Miljana Kulić, njena majka Marija, kao i Miljanin sinčić Željko od septembra bi ponovo mogle da postanu učesnice rijalitija, budući da su, kako tvrde izvori, u pregovorima za osmu sezonu “Parova”. Sa njima bi pred kamerama trebalo da se nađe i Ivan Marinković, sa kojim je Miljana dobila Željka, ne bi li konačno razrešili sve probleme koje imaju!

– Pregovori su već uveliko u toku, njima dvema je najbitnija brojka. Tražile su 2.000 evra nedeljno svaka, ali produkcija još uvek sa njima pregovora – započeo je priču izvor blizak paklenoj trojci i dodao:

Miljana Kulić i Ivan Marinković

– Da je produkcija sigurna u njih, pokazuje i činjenica da je počela izgradnja specijalnih prostorija u kojima će Miljana boraviti zajedno sa svojim sinom Željkom. Ali tu nije kraj ovoj rijaliti sapunici. Od septembra postoji mogućnost ulaska Ivana Marinkovića u “Parove”, te bi se samim tim dodatno podgrejala atmosfera – kaže izvor  i nastavlja:

– Njih troje zajedno sa Željkom bi bili pravi pogodak za rijaliti. Postoji mogućnost da pred kamerama Ivan uradi DNK i time dokaže svoje očinstvo za sina Željka! Miljana je neko koga je “Hepi” televizija proslavila, te postoji verovatnoća da će ona ući u osmu sezonu njihovoj rijalitija – završava priču izvor.