“MAMIN SIN” UHVAĆEN ISPRED PINKA: David Ikač ulazi u Zadrugu 6? Napravio kolaps ispred televizije


Haos u najavi!


Poznatog influensera Davida  Ikača, javnost je imala priliku da upozna kao najbižeg prijatelja popularnog zadrugara Anđela Rankovića, a onda i kao bivšeg dečka starlete Anđele Veštice.

Ikač se u medijima našao i kada je slupao skupocenog Lamborginija, a nedavno je doživeo sličan peh u Barseloni kada se besnom mašinom zakucao u kamen (detaljnije OVDE)

Neretko je na meti kritike kako se bahati gde god da ode, ali na njegovom Instagram profilu, influenser se ne libi da poklanja novac ili čak automobile.

David Ikač
Foto: Privatna arhiva

Kako su on i Ranković nerazdvojni, nimalo nije čudno što se Ikač danas pojavio ispred zgrade Pinka.

Mnoga su šuškanja da će Anđelo i ove sezone ući u Zadrugu, a da li će mu se pridružiti i njegov najbolji drug, vrlo je moguće.

– Ne mogu da verujem, vama ništa ne može da promakne. Video sam da je neka gungula, to je moja svakodnevna ruta i često tuda prolazim, pored Pinka. Što se tiče ulaska u Zadrugu, pa nikad ne reci nikad, ja volim akciju i uvek sam spreman za nove izazove. Videćemo – rekao nam je David, koji je nedavno dobio nadimak “Mamin sin”, a mi smo ga pitali da li mu to smeta:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Ikač (@ikac98)

– Pa ja jesam mamin sin, hvala Bogu da jesam. Ne vidim ništa ružno u tome, meni je to normalno. Svi smo mi mamini i tatini. Taj nadimak se pojavio kada sam objavio prepisku sa svojom majkom u kojoj se konsultujem sa njom o kupovini novog auta, meni je bilo smešno, a nadimak mi je simpatičan – rekao nam je influenser.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Ikač (@ikac98)

Izvor: srbijadanas.com