Marija se NE SMIRUJE: Objavila dokaze protiv Asmina Durdžića – svi podaci iz telefona, crno na belo u javnost!


Dosta joj je neistina.


Marija Kulić se oglasila prethodne noći objavivši poruke koje je njena ćerka Miljana Kulić, dok je bila napolju nakon diskvalifikacije, razmenila sa Asminom Durdžićem.

Na slici se vidi da ju je Asmin zvao 26. januara ove godine. Marija je ovo uradila kako bi dokazala da je Durdžić prvi stupio u kontakt sa njenom ćerkom.

Miljana je odmah po povratku u “Elitu” ostalim učesnicima, a pre svega Aneli Ahmić, otkrila da jeste kontaktirala sa Asminom, ali da je on nju prvi pozvao. Asmin se nakon ovoga oglasio i objavio privatnu prepisku sa Miljanom.

– Ne pričaj Zoli da sam te zvala, nemaš moj broj, ja sam mu rekla da si zvao tatu, prekini sa njim i pozovi me, odmah. Miljana Kulić – glasila je poruka koju je Kulićeva poslala Durdžiću.

Marija je dodatno pojasnila situaciju:

– To je napisala Asminu. Prvo je on zvao mog supruga, pa mu je on dao Miljanin broj. Nije mogla da se javi, pa ga je pozvala kasnije i rekla da ne govori Zoli jer ga Zola laže da se vraća i da će on da brani Aneli – napisala je Marija, nakon što se pojavio delić razgovora Miljane i Asmina.

Marija je sada odlučila da objavi printskrin na kojem se vidi da je Asmin taj koji je zvao Miljanu.

Marija Kulić

Izvor: srbijadanas.com