Marija Spasovska promovisala spot za novu pesmu!


Osvojila je svima srce sa glasom!


Svakako, mlada i talentovana pevačica Marija Spasovska bila je jedna od najzapaženijih učesnica ovogodišnjeg izdanja festivala „Makefest“, koji je proteklog vikenda održan u Štipu.
Nema sumnje da je Marija osvojila srca publike, a dokaz tome su pozitivni komentari koji ne prestaju da pristižu na njenu adresu.

Prve večeri festivala imala je odličan nastup sa svojom pjesmom “Omilen”, a to je potvrdilo plasman i druge večeri, gdje je nastupila sa već dokazanim muzičkim zvijezdama makedonske estrade.
Mlada pevačica je odmah po završetku festivala, odnosno sutradan, objavila svoj spot za pesmu Makfesta, koji su napravili momci iz “Urban Recordsa”.

„Prezadovoljna sam pjesmom, nastupom i reakcijama publike, zadovoljna sam kako sam se predstavila na festivalu. Dnevno dobijem desetine poruka na društvenim mrežama od nepoznatih ljudi kojima se dopao moj nastup i to me posebno raduje i istovremeno motiviše. Nadam se da će se pesma čuti u budućnosti.” – kaže mlada pevačica.

Marija se potpisuje kao autor ove pesme, odnosno muzika i tekst su njeni, a uključio se i poznati producent Robert Bilbilov, koji je napravio aranžman.
Inače, Marija već ima nekoliko gotovih pjesama u svojoj ladici, tako da će sljedeća biti objavljena za samo nekoliko mjeseci ili nekoliko sedmica…
Do tada pogledajte spot za “Омилен”, a ako vam se sviđa lajkujte i podijelite…

Izvor: ekran.mk