Marijana Zonjić “IZMEĐU DVE VATRE”: Najavila TUŽBE “Sa Majom se vidim na sudu”, Osmakčić mi je PISAO


Svake srede u 20 časova, emisija “Između dve vatre”


Kontroverzna učesnica rijalitija “Zadruga” i pevačica, Marijana Zonjić, gostovala je u emisiji “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić.

Marijana nam je otkrila u kakvom je odnosu sa Markom Osmakčićem, pa progovorila i o tužbama koje su pokrenute, kako tokom učešća u rijalitiju ali i nakon superfinala.

Marijana je u emisiji otkrila da će pokrenuti tužbu protiv Maje Marinković, a da je njena porodica već pokrenula protiv Stefana Krstovića Krleta, zbog objavljenih fotografija.

Između dve vatre

Između dve vatre
Foto: Srbija Danas

Pored toga, Zonjićeva nam je govorila o odnosu sa Markom Osmakčićem, pa se i izlanula da je znala da snima pesmu i pre nego što je on to objavio u medije.

Potom se osvrnula na prijateljstvo sa Dalilom Dragojević, otkrivši da su je sve bivše najbolje prijateljice izdale, budući da se družila i sa Majom Marinković, Ivom Grgurić.

Marijana Zonjić Između dve vatre

Marijana Zonjić Između dve vatre
Foto: Youtube Printscreen/Srbija Danas

Marijana je pomenula i da nije bila u ljubavnoj vezi sa Filipom Carem ali da su varnice postojale i to iz čistog inata prema Maji Marinković, kao i u odnosu sa Markom Janjuševićem:

– Znači ti nisi bila sa Filipom, samo ste se muvali? – glasilo je pitanje naših voditeljki.

 Da – rekla je Zonjićeva.

Šta je još rekla pogledajte u emisiji ispod teksta: