Marko OTKRIO kako se osećao dok je Đoganijeva HISTERISALA, pa ŠOKIRAO izjavom: “LUNA VOLI DA JE PAĆENICA!”


Neće da joj daje lažnu nadu.


Novinari su večeras želeli da čuju i kako se Marko Miljković osećao kada je video da je Luna Đogani doživela nervni slom, kao i zbog čega joj nije prišao nakon raskida, pa je ovaj zadrugar odgovorio na to pitanje.

– Loše sam se osećao, nije mi bilo prijatno da je slušam. Bilo mi je loše. Zašto joj nisam prišao? Rekao sam sve… Nisam išao tamo do zatvora. Ja sam čuo u dvorištu vrisku, čuo sam sve, nije mi bilo dobro… Ali opet, tu su joj mama, tata… Ja kada bih otišao ona bi se još više isponižavala. Kako da joj pomognem u tom trenutku? Da je zagrlim to bi značilo da joj dajem lažnu nadu. U prvom njenom izlaganu desio se kiks, počela je da se upliće u laži. Nema potrebe niti da saznajem, niti da doznajem takve stvari… Ona je rekla jednom da hoće da se opravda. Stvarno nema nikakvog opravdanja za to. Ulazila je iz greške u grešku. Nisam je dobro naučio, zato je završila kako je završila. Ja sam njoj hteo sve od srca. Ja sam sebe ponzio u mnogim situacijama, da bih nju izdigao. Kako je počela da pravi sr*nja, tako je njena karijera pala. Sve je izgubila. Sve je krenulo da joj se ruši – rekao je Marko.

Zadruga

Zadruga
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja ne znam da li je ovaj čuvek zaboravio da je ostavio devojku u finalu? Sve je on stvorio i snimio pesme umesto nje… – govorila je Anabela.

– Luna voli da se prema njoj ponašaš kao prema paćenici. To voli i to je dokazala… Evo, ja sam rekao: “Ponašaš se prema Luni kao prema paćenici, ona će uvek da ti dođe”, desio se raskid, pojavila se posle dva minuta. Gastoz to voli. Neka se spare zajedno i uživaju us vom životu. Naprvila je sceu sama sebi. Ne vidim Lunu i sebe u budućnosti zbog tih stvari koje je uradila. Rekao sam za Gatoza i tu ekipu da su pozitivne budale, zezaju se tamo, ubacuju rovce, baš ih briga što se devojka kida. Slobodno mogu da se uvrede. – dodao je Marko u nastavku.

Marko Miljković

Marko Miljković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

U video prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: srbijadanas.com