“MARKO SE IGRA SA NJOM!” Zadrugari razapeli Milicu jer “trči” za Markovićem – Maja zakucala bivšeg komentarom


Nije im jasno zašto sebi to dozvoljava!


Tokom emisije “Gledanje snimaka” pušten je klip na kojem se vidi kako Marko Marković peva pesmu Maji Marinković. Milan je podigao Milicu Veselinović kako bi prokomentarisala ovu situaciju:

– Drago mi je da je ovako počelo, sve izlazi na videlo – rekla je Milica.

– Jeste ovo fer prema Milici, on dopušta sve ovo. Meni nije jasno što je ona toliko lojalna i njemu i nekim drugim ljudima. Ovo bi bio haos da sam ja na klipu sa nekim, a ne ona – rekao je Bilal.

– Što se tiče ovog klipa, ljudi želi da spinuju priču. Bilal pokušava da pravi priču sa komentarima. Milica i ja nismo u nekim odnosima, ona je mogla da bira ovde sa kim je mogla, a ne da se priča šta radi ispod pokivača. Marko nije iskren u ovom odnosu, a ona da povede računa – rekla je Maja.

– On je veoma iskren, svima nam je jasno sem Milici. On ne bi raskinuo sa Majom da ona nije raskinula, a Milica treba da shvati da od toga nema ništa. Ona se sve vreme ponižava, a to je jako ružno, on je iskren, a ona ne zna šta da radi. Marko se igra sa njom, on ćuti i prija mu pažnja – rekla je Zoriica.

– Meni nije jasno što se priča toliko o nama – dodala je Milica.

Milica Veselinović, Marko Marković

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Ovde se sve dešava sa razlogom, a ovo sa klipa je bila moja sprdnja. Ja da sam u vezi ne bih radio takve stvari, ja nemam nikakav plan trenutno – rekao je Marko o vezi sa Milicom.

– Sve više i više sumnjam u Miličinu zaljubljenost, meni nije jasno sve ovo, mislim normalno je da je Bilal ljut na Maju. – dodala je Matora.

– Marko ako spavaš sa njom, ozvaniči to – rekla je Maja.

Maja Marinković, Milan Milošević

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Ozbiljna je emocija je spavati kraj nekoga – dodao je Lepi Mića.

– Ovde je svaka devojka priča za sebe. Vi se ponosite da vas čovek zajebava, Nemate energiju, a Milici i Marku je nedostajao momemant nakon nekih stvari. To što radi on, to radi i Maja – rekao je Miljan.

– Ja ne vidim da je Marko ozbiljan. On ne želi da bude ni sa jednom, a one trče za njim jer je Stanijin bivđi momak – dodala je Sanja.

Detaljnije pogledajte u nastavku: