MATEJA I ŠA NA IVICI TUČE ZBOG TARE! Diskvalifikovana, ali tek sada ISPLIVALA ISTINA o njihovom odnosu


Burno u kući.


Anđela Đuričić i Mateja Matijević su naredni koji su dobili budžet od Ša, pa je tom prilikom ušao u ssukob sa Matijevićem.

– Mateja i Anđela, tu sam za jedan srednji kratak. Mateja i ja smo imali super odnos, malo si se naljutio – rekao je Ša.

– Meni se Viki klela u dete, pa ipak biram da njoj verujem…Noć nakon klipa, govoriš njoj kako nisi hteo i da nisi tako mislio za Taru, da je to tvoja najveća životna greška, a ti se kod Anđele pereš…Napravio si situaciju gde govoriš da ti se devojka sviđa – rekao je Mateja.

– Upravo si pokazao drugačije mišljenje. Izašla je Tara. Anđela i ja imamo super odnos. Nemam potrebu da muvam Anđelu, ti vrlo dobro znaš gde je meni mozak…Ja sam video tvoje dobacivanje Tari u veceu za bademantil, bio si izuzetno prijatan – rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ona je pitala ko se kupa, ja sam dva puta prećutao, ap sam joj rekao da vrlo dobro zna moj bademantil boljeo od mene – besno je rekao Mateja.

– Zameri Anđeli naš odnos i komunikaciju ako ti smeta – rekao je Ša.

– Meni si ti sporan, a ne ona – rekao je Mateja.

– Pričate o meni, a ja ne mogu da kažem ništa – ubacila se Anđela.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Do ovog momenta ti nisam ništa rekao, a ti si dao velike budžete ljudima koji ti se podsmevaju i koji te sprdaju, konkretno Janjuš. Nikada ti nisam ništa loše rekao – rekao je Mateja.

– Nisi u pravu, iako imaš prava da to misliš – pravdao se Ša.

– Na žurci smo pričali da nam je žao što blejiš sam, a on ne može da ti priđe zbog Tare – rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Izvor: srbijadanas.com