“Matora preteruje – nije sa Anitom imala troje dece pa da sad toliko drami” – Tomićeva konačno uništena


Prvo je odala, a sada je brani pred celim svetom od napada.


Matea Car je i dalje jedna od centralnih vesti u rijaliti sferi. Nakon što je razotkrila da se dopisivala sa Anitom Stanojlović, a potom i ušla u “Elitu” kako bi sve ispričala Jovani Tomić Matoroj, Matea je sada stala na Anitinu stranu, te smatra da Matora ipak malo preteruje.

Naime, Matea je bila gost u emisiji ,,Kapiraš momenat” gde je odgovarala na različita pitanja.

Elita

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Najviše senzacija je izazvao odgovor na pitanje: Misliš li da Matora preuveličava čitavu situaciju kako bi po prvi put u životu ispala žrtva.

– Možda će bilo kakav odgovor na ovo pitanje ispasti licemeran od mene jer ja nisam adekvatna da komenatrišem da li Matora preteruje. Moj stajalište, mislim da malo i preteruje. Nemaju oni troje dece, sedam kredita, dva auta, vikendicu na moru pa da se ona sad dušom raspada. Stvar koja me najviše bode u Matorinoj patnji je njeno ponavljanje da je Anita kraj nje imala sve. Pri čemu konstatno insistira da je Anita imala sve materijalno. Nikad nije rekla da se njena patnaj odnosila na to ja sam nju toliko volela. Uvek priča Anita je volela mene kao nikoga do sada.  Matora ni u jednom trenutku nije rekla ja sam volela nju kao nijednu do sad. To je ono što mene najviše bode. Ajde da osatnem uzdržana na to pitanje da li Matora preteruje ili ne, neka to dogovori neko adekvatniji. Moje mišljenje kao neke nebitne ili polubitne persone da možda ipak malo preteruje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

Izvor: srbijadanas.com