“MENI JE OVO BOLESNO!” Aleks nastavlja da KOPIRA Dalilu kako bi ZAVELA Cara? “BEZ BLAMA, ĆURKA…!”


“Jadne su te devojke!”


Svaki potez Aleksandre Nikolić u Beloj kući ne prestaju da izazivaju reakcije publike. Nedavno je optužena da je ponovo iskopirala svoju rivalku Dalilu Dragojevićo čemu smo već pisali.

Nakon je Dejan Dragojević ostavio Aleks zbog prevare sa Filipom Carem, oni su ozvaničili svoju vezu. Nedavno su i oni raskinuli, te je Car obnovio romansu sa Milicom Veselinović.

I nakon njihovog raskida, mnogi komentarišu da Zadrugari još nisu ravnodušni jedno prema drugom o čemu smo već pisali.

Iako nije učesnica Zadruge 6, Dalila Dragojević je česta tema kako u Beloj kući, tako i na društvenim mrežama. Nedavna objava na Instagramu gde je Aleks optužena da kopira Dalilu izazvala je burne reakcije.

Naime, na objavi Dalila i Aleks su gotovo identično obučene i imaju jako slične frizure. Na obe slike sa njima se nalazi i Filip Car, te su pratioci optužili Aleksandru da pokušava da “ukrade” Dalilin stil kako bi zavela Cara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

– “Kakva bolesnica”, “Jadne su te devojke”, “Bez blama, našla je koga će da kopira, ćurka”, “Meni je ovo preterano bolesno…” – samo su neki od brutalnih komentara pratilaca na društvenim mrežama.

Kako je Dalila nedavno postala i voditeljka svog popularnog šou programa, obožavaoci su optužili Aleks da kopiranjem Dalile pokušava da dođe do svoje emisije.

– “Videla da je Dalila postala voditeljka, pa misli – hajde da je iskopiram i ja ću takav posao da dobijem” – jedan je od komentara na Instagramu.

Podsetimo, Dalila i Dejan Dragojević bili su u braku dok ga ona u Zadruzi 5 nije ostavila zbog Filipa Cara, a Dejan uplovio u romansu sa Aleksandrom. Nedavno je Filip “preoteo” i Aleksandru od Dejana, te izgleda da se ovaj ljubavni “četvorougao” ne smiruje.

Aleksandra Nikolić, Dalila Dragojević

 

Izvor: srbijadanas.com