Mensur će POLUDETI kada sazna za ovo – Njegova bivša u zagrljaju drugog momka: Doživeće ŠOK


Milica Veselinović objavila je fotografiju sa proslave u zagrljaju muške osobe. Fanovi su počeli da diskutuju kako bi Mensur odreagovai da nije u rijalitiju.


Bivša zadrugarka Milica Veselinović objavila je fotografiju sa proslave u svečanoj haljini, a svima je za oko zapalo to što je bivša učenica objavila fotografiju sa muškarcem.

Ona je bila u beloj uskoj haljini koja je u potpunosti istakla njenu figuru.

Ona je nedavno bila gošća u jednoj emisiji kada je istakla sledeće:

– Ja sam iznela sve dokaze i na svaku priču koja se mene tiče sam stavila tačku. Sada vidim neke stvari drugačije. Ljudi komentarišu da se posle te emisije ugasio. Videla sam klip kada je on napustio emisiju i rekao da ako ja uđem, on će izaći – odgovorila je bivša zadrugarka tada, pa prokomentarisala Mensurovu vezu.

– Čula sam za tu vezu, ali me ne zanima… Ne znam da li mi je pisao dok je bio u vezi, jer ja sve što ima, ja sam dala. Shvatila sam da nikada nisam bila voljena – priznala je Veselinovićeva u emisiji “Pitam za druga”.

Čini se da je Veselinovićeva sada stavila tačku na odnos sa Mensurom, kao i svako prepucavanje, te da uživa u vezi sa novim izabranikom, kome se obratila putem Instgrama, uz zajedničku fotografiju.

MIlica Veselinović

Foto: Srbija Danas

Nije poznato da li je u pitanju njegov rođendan ili nešto drugo, ali je više nego jasno da je Milica veoma srećna u njegovom naručju. Ipak, kako Milica i Mensur i dan-danas imaju zajedničke fanove, neki i dalje smatraju da je Milica zaljubljena u Mensura i da uz svakog novog partnera samo pokušava da ga zaboravi, s obzirom da on ne želi nikakvu komunikaciju sa njom, o čemu je već pričao u Eliti:

– Najsrećniji do sada – napisala je Milica Veselinović.

Izvor: srbijadanas.com