MESECIMA PLANIRALA OSVETU! Ovo je podli plan Maje Marinković kojim hoće da diskvalifikuje Dalilu


Atraktivna starleta Maja Marinković većeras ulazi u rijaliti sa ciljem koji će sve šokirati, a kako otkriva njena prijateljica, neće se zustaviti dok ne zagorča život bivšem momku.


Maja Marinković večeras ulazi u rijaliti “Zadruga 5” i njeno pojavljivanje bilo je jedno od najočekivanijih ove sezone. Mnogim zadrugarima neće biti prijatno kada vide Maju na vratima Bele kuće, ali ono što je sigurno jeste da će upravo ona pomrsiti konce Dalili Dragojević i Filipu Caru. Majina dobra drugarica, koja ne želi da se njeno ime provlači po novinama, ističe za “Super TV” da je Marinkovićeva danonoćno pratila dešavanja u Beloj kući.

Zadruga

Foto: Srbija Danas

– Maja je opsednuta “Zadrugom“. Od početka pete sezone, pa sve do sada, ona je konstantno pratila dešavanja u okviru rijalitija – kaže na početku razgovora Majina drugarica i dodaje:

– Smislila je tajni plan kojim će uspeti da iznervira Dalilu. Poznato je da je upravo ona nervira, jer joj je preotela momka u rijalitiju. Pokušaće na sve načine da ponovo vrati Cara i postane njegova devojka, a koliko je spremna daleko da ide svedoči i to da će pred kamerama voditi ljubav kako bi dodatno napakostila Dalili. Gore i podlije od toga ne može – poručuje Majina prijateljica koja je šokirana ovim potezom, pa dodaje:

Zadruga

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ostala sam bez reči kada mi je Maja sve to saopštila. Nisam očekivala da toliko daleko može da ide, ali očigledno je to da ju je Dalila povredila i da će sve učiniti kako bi joj servirala osvetu. Interesantno je i to da Maju više ne interesuje Janjuš. Od kad je morala da abortira njegovo dete i kada nije hteo da je ispoštuje i to isto dete zadrži.

Taki joj je platio silikone pred ulazak

Majina drugarica poručuje kako joj je otac, Radomir Marinković Taki, platio silikone pred ulazak u rijaliti.

– Do sada je sve svoje intervencije plaćala sama, ali je Taki odlučio da joj neke sitne prepravke na licu poput hijalurona u usnama i vilici, plati sam. Zna da se njegova ćerka istrošila, jer je sama platila silikone u grudima, tako da je on odlučio da joj sve ostalo nadoknadi iz svog džepa. Taki želi da mu se ćerka lepo slika u rijalitiju i da muškarci spolja uživaju kad se ona skine u kupaći kostim i pokaže svoje obline.

Izvor: srbijadanas.com