METEŽ ZA CRNIM STOLOM! Pobesneo, pa REŽAO na zadrugare – Bilal viteški branio potencijalnu ljubavnicu Divnu DNK


Odmah je stao uz nju!


Lepi Mića nasatvio je da ispituje Divnu DNK o emocijama prema Bilalu Brajloviću, budući da je to glavna tema rasprave u Beloj kući.

– Za Anitu je rekla da nije kao ona iz*ebana i od*ebana, a da je Palčica crvena i da bi svi želeli da budu sa crvenom – rekao je Neca.

– Je l’ bi više volela da se probudiš sa Bilalom ili Markom ujutru? – pitao je Mića

– Pa teško pitanje. Rekla sam Bilalu simpatije, ali znaš kako, nekako sam skroz polupana i ne znam gde udaram. S jedne strane ovako, s druge onako. Da ne pogrešim nešto da ne uradim nešto gore, ali vreme će da pokaže najbolje sve – rekla je Divna.

Bilal Brajlović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Kako se lomiš kad si devet godina u braku. Navode te da kažeš da ti je bitniji Bilal. Ne možete da se sprdate sa njom – rekla je Valentina.

– Je l’ to govoriš iz ljubomore prema Bilalu – rekao je Mića.

– Slažem se sa Valentinom, jako si kvarna Divna ako ti je ovo zanimljivo. Divna ima najveću težinu jer je majka i ima decu. Bilal misli da će da bude Bane Čolak i da ima šou – rekao je Neca.

– Šta si se ti upalila, sviđalo ti se 14 momaka. Ona nije išla od čoveka do čoveka da masira muškarce i molila da spava sa nekim u izolaciji. Nisam bolji od Marka, ali je Divna bolja od svake druge – rekao je Bilal.

– Nisam se jahala sa nekim ako sam priznala da imam emociju. Valentina je i te kako ljubomorna osoba – rekla je Divna.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com