“MI SMO NAJVEĆE ZVEZDE RIJALITIJA” Maja i Taki ulaze ZAJEDNO za 30.000 EVRA NEDELJNO? Haos u najavi!


Neverovatno!


Maja i Taki Marinković potencijalni su učesnici nove, poslednje sezone “Zadruge” i za svoj boravak, kako tvrde izvori, dobijaće mesečno čak 30.000 evra, prenose mediji.

Otac i ćerka su navodno utanačili sve detalje svog ulaska u belu kuću u Šimanovcima sa produkcijom, tako bi njih dvoje već do kraja ove nedelje trebalo da potpišu i ugovor.

Radomir Marinković, Maja Marinković

Radomir Marinković, Maja Marinković
Foto: Instagram printscreen/takitadza

Iako se Taki do poslednjeg trenutka dvoumio da li da prihvati poziv, izvor blizak njemu, tvrdi da ovolikom novcu nije mogao da odoli, tako da je nakon razgovora sa ćerkom odlučio da i on uđe u rijaliti kao ravnopravni učesnik.

Da će njegov boravak u kući biti i više nego zanimljiv, jasno je i pre samog početka emitovanja, jer će se Taki, najverovatnije, naći pod istim krovom sa svojim najvećim neprijateljem Markom Janjuševićem Janjušem, bivšim dečkom ćerke Maje. Njih dvoje su do sada više puta ulazili u okršaje. Do jednog od njih došlo je na samom superfinalu “Zadruge”, kada je zbog sukoba Maji pozlilo, ali i nedavno, kada je pijani Janjuš pokušao nasilno da uđe u stan Marinkovića na Voždovcu, pa ga je Taki tako jako odgurnuo, da je Janjušević leteo niz stepenice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taki Tadza (@takitadza)

– Ne smem ništa da otkrivam pre vremena, čućete uskoro sve. I gledati (smeh). Mi smo svakako najveće zvezde rijalitija u najavi – kratko je rekao Marinković za jedan domaći portal.

Podsetimo, Radomir je jednom prilikom otkrio pod kojim uslovima bi ušao u “Zadrugu”.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
Foto: Youtube Printscreen/Srbija Danas

– Jedan od mojih uslova je da povedem psa i da mi se napravi golubarnik. To je pod obavezno. Zaljubljive sam prirode i za tih 10 meseci ne isključujem mogućnost da nađem devojku, a ako bi došlo do intimnih odnosa, to nikako ne bi smelo da se desi pred Majom – izričit je bio Taki u izjavi domaćim medijima.

Izvor: srbijadanas.com