MIKI OGOLIO SVOJU TUGU: Sa Anđelom sam u Parovima prevario jednu DIVNU ŽENU! Ja sam DEGENERIK (VIDEO)


Iskrena ispovest!


Miki Đuričić rešio je da otkrije Kiji Kockar pojedinosti o svojoj vezi sa Anđelom Lakićević koja je započela u jednoj od prethodnih sezona rijalitija “Parovi”. On je objasnio da je odmah po Anđelinom ulasku znao da će se u nju zaljubiti, jer je bila drugačija od svih u vili.

Miki je ispričao Kiji da su se on i Anđela smuvali posle mesec dana i da je ona bila razmažena i hirovita, ali da je on sve to trpeo. Tek kada su izašli iz rijalitija, shvatio je da potpuno drugačije zamišljaju budućnost. Miki je takođe otkrio i da je u rijalitiju sa Anđelom prevario jednu divnu ženu sa kojom je u to vreme bio u vezi.

– Ona je bila ozbiljna, divna žena, mojih godina. Ima veliku ćerku. I danas smo mi ortaci. Nije joj bilo sve jedno zabog Anđele, ali ostali smo i posle toga u dobrim odnosima. Videla je da sam degenerik, šta će. Ja sam tada rešio da ustanem lepo i da priznam da sam se zaljubio. Ja sam sa svim svojim bivšim u dobrim odnosima. Vide da sam degenerik, i šta će uopšte sa mnom – objasnio je Miki Kiji, a celu njegovu ispovest poslušajte u videu: