Miki progovorio POSLE INCIDENTA, otkrio ŠOK DETALJE! Dug razgovor DO ZORE! Au! ZLO! Veliko ZLO (VIDEO)


Nije mogao više da izdrži!


U “Zadruzi” je sinoć došlo do nezapamćenog haosa, kada su u sukob stupili Miki Đuričić i Marija i Miljana Kulić. U toku svađe, Miki je čajem polio Mariju, potom je Miljana počela da histeriše u svom prepoznatljivom maniru, a sve se završilo tako što su njih dve napustile rijaliti, iznevši i Miljaninu bebu Željka.

O svemu što se dogodilo, Đuričić je posle incidenta razgovarao sa svojim cimerima ispred sobe za rehabilitaciju. On je istakao da je danima pokušavao da ne ulazi u svađe sa Miljanom i Marijom, i da mu je muka više od njihovog terorisanja svih učesnika, otkrivši da je Miljana gađala kamenjem i psovala devojke koje su menjale baterije u mikrofonima učesnicima zadruge. U razgovoru sa Suzanom Perović i Zoricom Marković rekao je i da više ne želi da trpi ove zadrugarke.

– Zlo ima u očima! Ne dam da takvi pi*aju po meni. Neće ni Miljana, ni njena mama. Ona to radi da bi mene isprovocirala. Sinoć mi govori da sam govedo, ja ćutim. Nijednu njenu svađu i klip nisam komentarisao. Pi*ka ti materina. Kad god joj je bilo loše, bili smo uz nju. Prva je počela, ova (Marija) došla nešto da vrišti – govorio je Miki.

– Ja pobegla u Rajski vrt. Smrzla sam se kao g*vno! Jedini razlog je taj što se ti bolje kotiraš nego ona. Njih to zanima, ja znam da tebe to ne zanima – izjavila je Zorica.

– S*re mi se više od Miljane i njene mame! Zlo! Ovde ima prostih ljudi, ali ona je zlo! Ja njih više neću da trpim. One mogu svima da j*bu mamu, a njima ništa ne možeš da kažeš – nastavio je Miki.

PRVO SAOPŠTENJE NA FEJSU – EVO GDE JE DETE: Miksi poslednji put VIĐENA u 6.34 po IZLASKU iz Zadruge

– Ja joj se neću prvi obratiti. Prećutaću pet, šest puta, ali sedmi put ću joj j*bati mater. Ja neću nikoga udariti. Tebi glume prijatelje. Neću da mi dolaze ovde. Ti biraj društvo. To je tvoj izbor. Imam pravo svašta da im kažem, kao što i one imaju pravo. Za mene su one gotove, ja sam sa svima njima počeo da se družim zbog tebe – govorio je Miki Suzani.

– Dosta više! Pusti to. Treba da prevaziđemo to. Zašto mi to radiš, ja ovo ne mogu! Molim te da me shvatiš. Samo se ponašaj normalno. Ti imaš borbu sa sobom. Ti si našao ženu koja tebi savršeno odgovara u svemu – pričala je Suzana.