MILICA KEMEZ TRUDNA – DOBIĆE BEBU SA BOROM: “Veselja su POČELA!” Santana objavio detalj koji ih je ODAO?!


Nagađa se da je bivša zadrugarka, koja je nedavno verena, u drugom stanju!


Bivši učesnik “Zadruge” Bora Santana verio je svoju partnerku, sa kojom se upoznao u pomenutom rijalitiju, Milicu Kemez.

Njih dvoje planiraju veliku svadbu, a Bora je otkrio kako je izgledala prosidba.

– Mislio sam da ću imati veću tremu. Vidiš ovu majicu? Hteo sam da budem kežual obučen kako ona ne bi ništa provalila. Da sam se doterao, da sam se lickao i pickao, ona bi to izvalila. Bilo je fenomenalno! Milica nije mogla da spava do 6 ujutru. Legla je tek kad sam krenuo na posao, prava euforija je bila. Jako emotivan i dirljav trenutak za mene i veliki korak – istakao je Bora i otkrio kada planiraju venčanje.

– Najverovatnije će biti u septembru, od srede do nedelje! Tako smo se dogovorili, ima da bude pravo slavlje – zaključio je Bora.

Inače, Borin drugar, pevač i bivši zadrugar Sloba Radanović, juče je postao otac. Dobio je sina kome je dao ime Damjan, a tim povodom sinoć je organizovano slavlje u restoranu gde je Radanović suvlasnik.

Kemezova i Santana su došli na proslavu, odakle su objavili divnu poruku:

– Veselja su počela. Sloba je dobio sina, a nastavljamo dalje – poručio je on, zbog čega su pojedini pomislili da će njih dvoje takođe uskoro postati roditelji!

“Prelepo, da li je i Milica trudna??? Da li ste vi sledeći?” glasio je jedan od komentara, a odgovor ostaje da sačekamo od para.

Izvor: srbijadanas.com