“MILJANA JE PLAĆALA ZOLI ZA INTIMNE ODNOSE” Posle Kristijanovih ŠOK tvrdnji – muk u kući! “Tražila je…”


Puklo prijateljstvo!


Kristijan Golubović pokušao je u sinoćnoj emisiji da objasni svoj odnos sa Miljanom Kulić i raskol koji se desio između njih.

– On u meni vidi favorita, valjda, pa iznosi o meni laži. Cilj je samo srozavanje mene – rekla je Miljana.

 

Kristijan Golubović i Miljana Kulić

Kristijan Golubović i Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Nisam te ja srozavao, sama si se srozala. Pokušao sam tvoje ponašanje da opravdam.  U šali sam rekao da bih Miljanu je**o za 100.000 evra! Ona je plaćala Zolu masnog, a neće mene! Ti si, Miljana, sebe kompromitovala svojim ponašanjem – rekao je Kristijan.

– Ja njega nisam gledala kao muškarca, nego kao druga. Bubice smo imali i ti i ja uvek, narod sve zna. U sredu je svaka komunikacija sa njim prekinuta, kada je rekao da sam želela se*s sa njim – pravdala se Miljana.

– U sve na svetu se kunem da mi je tražila se*s! – tvrdio je Golubović, što je Miljana odlučno negirala.

Nakon njihove rasprave, progovorila je i Kristina Spalević, koja je prokomentarisala svoj odnos sa Kristijanom, koji poslednjih dana privlači dosta pažnje.

– Ja sam odmah sebe pronašla u pabu, Kristijana sam navela za prvu osobu koja mi odgovara. Kada mi se sve sa Filipom izdešavalo, prvo sam otišla kod Kristijana, jer me je Čorba nešto ponižavao. Kristijan je bio tu za mene, jer sam se loše osećala, zbližili smo se, pa sam još više vremena počela da provodim sa njim. Konkretno, nisam zaljubljena u njega, prija mi. Kada bih osetila to, povukla bih se, iz poštovanja prema njegovoj ženi, njemu i sebi. Pokušava Miljana da mi napakosti na sve načine, jer je zaljubljena u Kristijana – objasnila je Kristina.

Izvor: srbijadanas.com