MILJANA KULIĆ TRAŽILA PARE NA ZAJAM, A SAD NAPUŠTA SRBIJU: Marija otkrila DETALJE POVRATKA u Zadrugu!


Rekla je sve.


Majka najkontroverznije rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija, oglasila se nakon što je bivša zadrugarka Jelena Batos na društvenim mrežama objavila prepisku sa njenom ćerkom, a u kojoj joj Kulićeva traži 200-300 evra na zajam.

Čim se javila, Marija Kulić se pohvalila da sa ćerkom planira put, te demantovala navode da imaju finansijskih poteškoća.

Marija Kulić

Marija Kulić
Foto: Instagram prinscreen/marijakulic_mtaz

– Upravo rezervišemo let za Istanbul da kupimo letnju garderobu i da tamo završimo jedan posao. Imamo para koliko hoćemo. Za*ebava Miljana sve redom i, evo, smeje se. Bila sam sve vreme pored nje kada je pisala Jeleni i rekla sam joj da ne radi to, ali ona kaže: „Neka, sada ćeš da vidiš da će to da objavi na društvenim mrežama i da će svi da prenesu“ – rekla je Marija za “Alo”, i dodala:

– Hoće Miljana da učini drugima ako im je potrebna medijska pažnja, a ne zanima je šta pišu o njoj. Mi i ne vidimo ko šta piše, samo nas obaveste novinari i mi puknemo od smeha. Kažem ja Miljani da se ne javlja budalama, a ona meni na to: „Greota, treba joj pažnje, zato mi piše da bi objavila dopisivanje, a ja se zezam, pusti je“ – ispričala je ona.

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica
Foto: Youtube printscreen/Paparazzo Lov // DNK

Marija se dotakla i kazne od 50.000 evra koju bi njena ćerka trebalo da plati produkciji nakon diskvalifikacije.

– Ta kazna me ne interesuje. Oni je isteraju, pa je vraćaju, ali sada ću se ozbiljno potruditi da više nikada ne uđe u rijaliti ili ću morati da napravim ozbiljan problem da ne bi ušla. Kada je van rijalitija, onda je ovde harmonija i mirna je kuća. Pomirila se sa Nenadom, on je shvatio da je bila u nervnom rastrojstvu. Sada su po ceo dan zajedno i čuvaju Željka, šalju mi snimke i stvarno je sve u najboljem redu. Vodila sam je i na kontrolu za nogu. Odlično je sve, samo mora da nastavi sa fizikalnom terapijom – završila je Marija razgovor za Alo!.

 Iz dosade ulazi u rijaliti

Marija je objasnila zašto Miljana stalno ulazi u rijaliti.

– Ona je rođena pod srećnom zvezdom. Ne stidi se posla i uvek je imala para i pre nego je ušla u rijaliti. Njoj je kod kuće dosadno i voli stalna dešavanja, pa tamo ide zbog gungule, to joj prija. Nažalost, rijaliti nikome ništa dobro doneo nije, Miljana je tamo otišla kad je bila psihički u autu, a i dosadila joj je popularnost – kaže Kulićeva.

Miljana Kulić

Izvor: srbijadanas.com