MILJANA NEĆE MOĆI U ZADRUGU 6 – molila lekare, oni dali SUD! Ugovor je VEĆ POTPISALA, evo šta će biti dalje


Još se nije ni oporavila, a već želi u rijaliti


Rijaliti zvezda Miljana Kulić, koja se šest dana borila za život posle operacije smanjenja želuca u Turskoj, napokon se oseća bolje.

– Čim sam se probudila i mogla da pričam, pitala sam lekare da li ću moći da uđem u “Zadrugu 6”! Potpisala sam ugovor s Pinkom, znam da mi ne bi pravili problem, ali želim da se vratim u rijaliti s Bebicom… Doktori su mi kazali da je rano da razmišljam o tome. Pozvala sam i Indi, koja je prošla isti pakao kao i ja, da se posavetujem s njom – kaže Miljana, koja se i dalje nalazi u Kliničkom centru u Nišu.

Miljana Kulić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Osim što je pitala za rijaliti, Kulićeva je pozvala i nekoliko bivših zadrugara, a među njima i novinara Marka Đedovića.

– Kad sam video Miljanin broj na telefonu, mislio sam da me zove Bebica, jer je koristio njen mobilni. Potom sam čuo njen glas! Bio sam u šoku! Rekla mi je: “Markić, je l’ znaš da sam mogla da ti umrem?! Je l’ me voliš?” Dugo je plakala… Onda se raspitivala ko ju je sve podržao dok se borila za život – kaže Đedović.

Marko Đedović

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Indi: Čula sam se s Miljanom

– Mnogo mi je žao što prolazi kroz istu golgotu kroz koju sam i ja prošla. Kao i ona, borila sam se za život posle smanjenja želuca, ostala sam bez pankreasa, slezine… Miljana me je pitala da li sam posle operacije smela da pijem kafu i pušim cigarete. Prvu kafu sam popila posle mesec dana, a tek posle pola godine sam zapalila cigaretu. Rekla sam joj da miruje, da bude strpljiva i zahvalna Bogu što je živa – kaže Indi.

indira-aradinovic-indi

Izvor: srbijadanas.com