MILJANA PROGOVORILA O TRUDNOĆI – “Loše mi je, plašim se!” Otkrila sve u LAJVU pa šokirala izjavom o Zoli


Ne zna šta da radi!


Nedavno se završila treća sezona rijaliti programa “Zadruga”, a još uvek vlada interesovanje javnosti šta se dešava u životima bivših zadrugara. Oni se često oglašavaju na svojim Instagram profilima i sa pratiocima dele dešavanja iz svakodnevnice.

MinaVrbaški i Miljana Kulić obavile su razgovor u lajvu, te su hiljade njihovih pratilaca čuli o čemu su pričale. Na početku razgovora Miljana je otkrila da je mali Željko bio na moru sa njenom majkom i ocem. Potom je rekla da želi da smanji usne, jer joj se ne dopada što je preterala sa veličinom. Međutim, sve je iznenadilo kada je spomenula da sumnja da je trudna.

– Jel si ti sad u drugom stanju? – upitala je Mina

– Verovatno! Evo mesec i po dana mi kasni, a nikad mi nije kasilo. Ne smem da odem da kupim test. Imam mučnine, loše mi je, noću ustajem, preznojavam se, nervozna sam… Garantujem da jesam.

– Uradi obavezno test – posavetovala je Mina

Miljana Kulić, Mina Vrbaški

Foto: Instagram printscreen/_mina.official__

– Ne smem, plašim se. Ako mi pokaže dve crte, šta ću – žalila se Miljana

– Rodićeš – odgovorila je Mina

– Ne mogu više da rađam. Što sam rađala, rađala sam. Željku prvo da obezbedim sve, da se posvetim sebi i detetu. Nije mi Zola muškarac za tako nešto, znaš i sama celu situaciju. Nije finansijski stabilan, ima poroke, kocku i ostalo, pa se ne bih usudila njemu da rodim dete. Uopšte se ne pazim, 30 dana po dva puta i sve se dešava tamo gde ne treba – rekla je Miljana

Pogledajte o čemu su još razgovarale:

https://www.youtube.com/watch?v=WAWj2cnESDk

Izvor: srbijadanas.com