MILJANA SPREMILA ZOLI SAČEKUŠU NA FINALU ZADRUGE?! Platila 3.500 evra, oglasila se i Marija Kulić!


– Snosiće posledice.


Diskvalifikovana učesnica “Zadruge 5” Miljana Kulić spremila je sačekušu bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, a kako Rijaliti saznaje, navodno je platila 3.500 evra da bi di-džeja šest momaka našlo posle velikog finala.

Miljana je u naletu besa ispričala dečku Nenadu Macanoviću Bebici i roditeljima Mariji i Siniši Kulić šta je isplanirala, ali oni nisu uspeli da je spreče u nameri da povredi bivšeg, s obzirom na to da je novac nepoznatim muškarcima dala na ruke pre nekoliko dana.

Miljana Kulić

Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Miljana je rekla dečku Bebici da nikada nikome ne ostaje dužna. Objasnila mu je da će Zola da zapamti dan kada je upoznao, da se još nije oporavila od svega što joj je radio u rijalitiju i da čak i na operaciju želuca nije mogla odmah zbog pada imuniteta usled stresa. Rekla je: “Zola dobija uskoro šta treba. Platila sam momcima da ga prebiju. To sam davno obećala, nisam ispunila, ali sad će da se desi šta treba da se desi. Kaže Bebica rekao da treba da odustane, objasnila je da je to maltene već učinjeno, da je dala novac i da su ti momci već smislili kako i kada je najbolje da deluju – kaže nam izvor blizak Kulićki.

– Niko nije mogao da utiče na Miljanu da promeni odluku. Mnogo je ljuta, po ceo dan gleda rijaliti i priča Bebici da se nervira zbog Zole. Njemu je neprijatno jer stalno priča o bivšem, ali on ide linijom manjeg otpora. Izbegava da joj bilo šta kaže jer odmah izbija svađa.

Miljana Kulić, Marija Kulić

Miljana Kulić, Marija Kulić
Foto: Instagram prinscreen/miljana_kulic_official

Miljanina majka Mariju, a ona nam je objasnila da ne može da utiče na sve ćerkine odluke.

– Rekla sam sebi da više neću da se nerviram i da mi ne pada na pamet da rušim zdravlje zbog Miljane. Pokušala sam da utičem na nju koliko mogu, ali dok sama ne udari glavom o zid, ništa ne nauči. Neka radi kako misli da treba, neka greši, ja sam digla ruke. Upropastila sam zdravlje zbog sekiracije i svaki stres ne utiče na mene dobro. O Zoli mi ne pada na pamet da pričam. Miljana mi ne da da bilo šta komentarišem, pa imajte razumevanja i za ovo. Ne znam da li je ikome dala pare, ona mi je rekla da će to da uradi, ali nekad samo priča uprazno. Ne mora da znači da će stvarno tako nešto da uradi. Svi vi dobro znate Miljanu. Ako se nešto desi, ona će svakako da snosi posledice, ali Zola sad ne treba da je interesuje, ima ona svojih briga – poručila Marija.

Zola: Bez te ludače sam miran

Bivši Kulićkin dečko Lazar Čolić Zola rekao je u rijalitiju da ne bi voleo da se ikad više sretne s njom: – Bez Miljane je moj život bajka, a s njom pakao. Među nama nema ljubavi, ona je samo opsednuta mnome i ne može da zamisli da mi bilo koja druga pride. Tada je u stanju da ubije i tu neku i mene, pa je najbolje da se nikad ne sretnemo. Miran sam otkako je van rijalitija, napolju će sigurno da nastavi da me zove, ali to je bar lako. Ne moram da se javljam na telefon, pa neka radi šta joj je volja.

 

Lazar Čolić Zola

Lazar Čolić Zola
Foto: Instagram prinscreen/heavycur_zadruga1
Izvor: srbijadanas.com