MILJANA ZAPLAKALA USRED EMISIJE: Slomila se i zavapila: Pomirite me S NJIM! Osećam PRAZNINU! Volim ga (VIDEO)


Tužna je zbog svađe.


Miljana Kulić sinoć je gostovala u emisiji “Zadruga – narod pita” i govorila na različite teme vezane za proteklu sezonu rijalitija.

Ona je govorila i o proslavi prvog rođendana svog sina Željka, pomenuvši i da je ovom slavlju prisustvovao i bivši zadrugar Mirko Gavrić, sa kojim je ona u svađi. Miljana se Gavriću javno izvinjavala.

– Fenomenalno je bilo. Dekoracija je bila fantastična, isto i torte. On je kao lutkica, kao anđeo je. Ne plaši se ni vode, obožava pesak. Rođendan je fantastično protekao, bila je Milica Dugalić koja je pevala, Mirko Gavrić je bio i Maja Marinković. Ovom prilikom želim da se javno izvinim Mirku Gavriću. Ja sam mu rekla da je p*derčina, da nikada ne bih mogla da budem sa njim… On me je posle toga blokirao i nisam mogla da imam komunikaciju sa njim. Nije trebalo tako da ga uvredim, osećam prazninu i nedostaje mi – pričala je Miljana i dodala:

– Ovim putem mu se javno izvinjavam i nikada više u životu ga neću uvrediti. On je došao na rođendan, pili smo kafu, pričali, on je ostao do 7 sati ujutru, Milica Dugalić je spavala. Mirko i ja smo se sutradan posvađali. Želim da me pomire sa njim. Mnogo mi nedostaje. Još sam tamo gde me je Mirko ostavio te noći i želim da mi se javi, nedostaje mi! Mirko, volim te! – rekla je Miljana koja je u jednom momentu zapevala pesmu ‘Nedostaješ’.

U nastavku emisije je pušten i snimak žestoke svađe koju su imali Miljana Kulić, Mirko Gavrić i Luna Đogani pred kamerama “Zadruge 2”, a tokom trajanja snimka Miljana je počela da plače.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku: