MINA VRBAŠKI TRPI MALTRETIRANJE: Bivšoj zadrugarki prete, a sada se oglasila na Instagramu i poslala snažnu poruku


Jezive pretnje!


Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški nedavno se skrasila pored svog partnera i povukla iz javnog života, te je poslednjih meseci na relaciji Beograd- Oslo.

Ona je na svom Instagram profilu podelila uznemirujuće vesti i obavestila svoje pratioce o internet nasilju koje trpi već dve godine.

Mina Vrbaški

Foto: Srbija Danas

– Izvinjavam se svima što morate ovo da čitate, ali ja ne znam više kome i kako da se obratim. Već dve godine unazad prolazim kroz stravično maltretiranje od strane još uvek neidentifikovane osobe, koja iako je već prijavljivana, nikada nije nađena. Ta osoba na dnevnom nivou, gotovo svaki dan, otvara nove profile i piše laži i izmišljotine o meni, mojoj porodici, mom dečku i njegovoj porodici i svakoj osobi koja uopšte ima kontakt sa mnom. Jeste vi svesni koliko to daleko ide, kad ona čak svaki dan piše poruke mom frizerskom salonu u koji idem, samol da bi mi prenosili. Iako sam svesna da su u pitanju laži, prosto ne moguz više biti smirena, jer mi je ta osoba sa nepoznate adrese slala pisma na kući, što zunači da zna i gde živim. Jednom prilikom kada sam odlazila u Norvešku rekla je da ne zna da li će me kući sačekati brat i majka. Je l ovo nisu pretnje? Je l ja treba da budem mirna i spokojna? – napisala je Mina i dodala:

– Apelujem na odljenje za tehnološki kriminal i sve druge nadležne organe Republike Srbije da mi pomognu i zaustave ovo višegodišnje psihičko sajber zlostavljanje kroz koje prolazim!

Izvor: srbijadanas.com