Mioni pošlo od ruke, ostvario se njen PLAN – Maja dobila ŠUT-KARTU! Totalni preokret usred emisije, ukućani zanemeli od šoka


Aktuelna učesnica popularnog rijalitija Miona Jovanović koja je pod budnim okom javnosti posebno u poslednja dva dana kada je Maja Marinković ozvaničila vezu sa njenim bivšim dečkom, sada je dobila šta je želela. Maja Marinković ostala je u šoku zbog nove odluke.


Tokom današnje emisije “Pitanja gledalaca”, Nenad Aleksić Ša je odlučio da svima saopšti kako je stavio tačku na komunikaciju sa Majom Marinković, dugogodišnjom prijateljicom, zato što je stupila u vezu sa Stanislavom Krofakom Panterom i neprestano provocira Mionu Jovanović, njegovu sadašnju izabranicu.

Miona je samo nemo slušala njegovo izlaganje, dok su ga drugi kritikovali zbog ove odluke, s obzirom da se Maja i on poznaju preko šest godina, te ne bi trebalo da odbacuje prijateljstvo zbog veze, koja traje tek nekoliko meseci:

– Neću da komuniciram sa njom, to je to, stavlili smo tačku i ceo odnos me ne zanima – rekao je Ša.

Mionu Jovanović su prethodno raskrinkali ukućani, kada su shvatili da podržava samo i isključivo ljude koji su protiv veze Maje i Stanislava, pa je jasno da ima animozitet prema Maji, zato što joj je smuvala bivšeg dečka, sa kojim je želela da obavi razgovor.

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

Podsetimo, nedavno se za medije oglasio blizak prijatelj Stanislava Krofaka, kada je izneo šok detalje o svom drugu i njegovim ljubavnim odnosima u Beloj kući.

– Opasan je Pantera, zna on šta radi. Iskreno mislim da ni on, ni Miona nisu imuni jedno na drugo. Ona nije bila svesna koliko joj on nedostaje dok ga nije videla,a sada iskreno mislim da se on zeza tamo sa Majom. Ne kažem da mu ne prija, ali možda on pravi Mionu ljubomornom – rekao je Panterin drug.

Miona Jovanović
Miona Jovanović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga

– Verujem da veza sa Majom neće biti ozbiljna, mislim to je Maja, ona je luda kao struja i to svi znamo… Videćemo šta će se sve dešavati, ali on ima moju podršku u svemu – zaključio je on za Pink.rs.

Izvor: srbijadanas.com