Mionu stiglo GORKO POKAJANJE, žali jer nije ostavila Ša kada je došao Stanislav – Nakon ovoga, reper joj priredio NEZAPAMĆEN HAOS


Njih dvoje poznati su po turbulentnoj vezi od samog početka, međutim ovog puta nesuglasice su sve intenzivnije.


Kao i svakog četvrtka, sinoć se u “Eliti” održala emisija “Gledanje snimaka”. Ovo je noć kad mnoge laži i ogovaranja isplivavaju na videlo, zbog čega zadrugari stalno strepe, a voditeljka Ivana Šopić je tu da raščivija sve njihove spletke.

Tim povodom ona je dala je reč Mileni Kačavendi kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Podsetimo, Kačavenda je pre nekoliko dana u jednom razgovoru najavila da će itekako biti oštra na jeziku kadaje ovaj par u pitanju.

– Mislim da se ona, kada je Stanislav ušao, obratila direktno Stanislavu. Ona ovime pokazuje, iz ovoga što vidim, nije neko ko može da bude sam, ulazi iz veze u vezu. Mislim da nema hrabrost da preseče, iz dana u dan sam sve sigurnija, ona je vrlo proračunata, brine u ovoj situaciji samo o sebi, jer da je drugačija, ostavila bi Ša. On govori umesto nje, on govori: “Ona mene voli”, da, on drži veštački na silu, on veruje u to i u to sam sigurna. Nemoguće je da svaku vezu tako braniš godinama, da se tako zaljubiš, a da se pruža otpor. Mislim da od njihove veze nema ništa i ko kaže da se neće čuti na kvarno?! Mi bi Mionu pročitali ovde, čak je i Ša bio sigurniji. Ovde ispada kao da mi hoćemo da rasturimo vezu. On sebi jamu kopa, kraj – rekla je Kačavenda.

– Smatram da sam trebala da obavim razgovor, sada svakako ne bih, ne zbog Nenada, nego nema potrebe. Da smo obavili tada taj razgovor, sve bi bilo rešeno i mnogo jasnije – odgovorila je Miona.

– Jeste ružno ispalo, ispalo mi je krivo što sam na taj način uradila, što nisam raskinula, što bar nešto nisam uradila da sebi dam spokoja. Loše sam postupila zbog Nenada, da – rekla je Jovanovićeva.

– Stanislav je u jednom trenutku rekao da bi bilo drugačije da mu se ona obratila, meni je on jasan kao dan. Miona je mogla da preseče ovu priču, da tebe stavi po strani, razgovaraće i kraj. Definitivno, ako se ovde bude videlo, bila je prilika i emisija gde smo bili gosti. Nijedne sekunde nije imala odgovor koji je bio jasan, kratak i koncizan – rekla je Kačavenda.

– Meni vi use**vate život, ne možete da me ubedite da mi je loše, ako nije – urlao je Ša.

– Neću je ostaviti, meni je lepo, tačka i kraj! Ako je njoj loše, neka me ostavi. Nije mi lepo ovo, nametanje, nije mi lepo razdvajanje na silu, ne mogu da budem srećan zbog ljudi ovde i naroda – Ša je nastavio da divlja.

Detaljnije pogledajte u nastavku: