Mlade sestre uspesne u svoj posao osvajaju scenu sirom sveta.


Tako mladi, a tako uspešni.


The Geors je autentićni ženski DJ duo, koje vode dve sestre bliznakinje Patricija i Andrea Geor.

Ovaj duo i ovi Dj-eve, producente, modele profesionalno rade svoj posao punom parom na svojim mužićkim karijerama u poslednje 2 godine, iako su u muzici več deceniju.

Za njih je u vezi Disco House i Minimal Techno.

Sestre Geors su se bili pojavili u mnogim ćasopisima kao što su jedne od njih i 365 Art+ Magazine(Tokio), Black and White Magazine( New York ), New Face Fashion Mag (Немачка) i još mnogo toga.

Oni su do sada uradili mnogo modne kampanje, snimanja kao što su Beauty Campaign за „Fiore Jewels“, „Еthereal“, fotografisanje za „Kraljevski Atelier“+ i mnogo toga.

U zadnje vreme bili su u fokusu i spota „Suvenir” čuvenog Makedonskog pevaća Tyzee, a nakon toga odmah su bili u fokusu pesme jednog srpskog pevaća Relja Torrino i njegove pesme sa Breskvicom „Nesto u Vodi” objavljene na „Generacija Zed” Izdavačka kuža (600.000 суб.) koja je bila popularna pesma broj 1 u Srbiju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnoj Gori.

Njihov singl pod nazivom “Twisted” promovisan je na nacionalnoj radio stanici “Cool London” sa sedištem u Londonu, UK , a takođe je isto objavljen i u mnogim mužičkim ćasopisima kao što su: “Scorpian Beats 4K”, “Electro Music MC1”, Supreme Records 2000” i mnogi drugi.

5. marta 2022 potpisali su sa zvanićnim Djane Top Wordwide Contest-om i za samo 3 dana več su bili među 100 najboljih od 200.000 takmićara širom sveta, 50 od 60.000 takmičara u Evropi i 1 u svojoj matićnoj Makedoniju. Georsi su nedavno bili pozvani i da sviraju u jednom od najpopularnih svetskih klubova, Markee Day & Night Club, koji se nalazi u Las Vegas, pa je veliko putovanje u LV planirano za sredinom septembar.