“Mogao je da se ZAKUNE U OČEV GROB!” Ivana Šašić OGORČENA na Bojana Simića – ZAGRMELA U EMISIJI!


Bila je vrlo jasna u svom izlaganju.


Nakon skandaloznih izjava Bojana Simića, aktuelnog učesnika Zadruge 6, koji je izjavio da je bio intiman sa voditeljkom pomenutog rijalitija Ivanom Šopić, oglasila se u emisiji Pitam za druga i njegova bivša supruga, pevačica Ivana Šašić.

– To je on! Rekla sam, kada je ušao u “Zadrugu”, da ga puste da pokaže ko je on zaista. Ima lažnu sliku o sebi, zna da se predstavi lažno, pa bi možda neko rekao: “Kako si ostavila onog divnog Bokija?”. Nisam njegova žrtva, ne smatram se žrtvom jer je bio moj izbor, moja greška. Kada sam shvatila da sam se dobro zeznula, ja sam tražila izlaz i izašla sam iz svega toga, ali mi je strašno bilo slušati laži o meni, mojoj deci, laži koje je kreirao o samom sebi, a ovo sinoć. Ono je bilo strašno – počela je priču Ivana Šašić.

Ivana Šašić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Žao mi je Ivane. Mi nismo drugarice, ne znamo se, ali napravio je problem devojci ni krivoj ni dužnoj. On je mogao u tom trenutku da se zakune u očev grob da on to nije rekao. U mnogo situacija nisam mogla da verujem šta sluša, šta izgovara. Kada je pričao Ani o njegovoj navodnoj vezi sa Ivanom Šopić, tada je pričao da je Aca Bulić njegov dobar drug. To je velika laž. Aca Bulić je moj drug, a on Acu nikada u životu nije video. To je rekao da bi se ušlihtao Ani, izmislio da je dobar prijatelj sa Acom, što apsolutno nije tačno. Mnogo toga sam demantovala dokazima crno na belo, da bi narod shvatio da ima psihološki problem, bolest. On ima faze kada sedi u nekom društvu i sluša nečije priče, pa kad sedi u drugom društvu, prethodnu priču okreće, priča u prvom licu i priča kao anegdotu iz njegovog života, što je bolest – izjavila je Ivana Šašić.

– Izbacivala sam ga iz kuće, ali on nije hteo da ide. Kažem mu: “Izađi, idi da te ne vidim”, a on neće, nema gde da ide. Nisam savršena žena, niko nije, svi imamo svoje živote, ali… Kada si svestan da si u životu pojeo, da ne kažem šta, onda jedeš damski i gledaš kako ćeš da se izvučeš. Meni je ta prevara njegova došla kao kec na deset. Ja sam toj ženi zahvalna – zaključila je Šašićeva.

A kako je izgledalo suočavanje Ivane Šopić i Bojana Simića pogledajte u narednom video zapisu.

Izvor: srbijadanas.com