“MOGU DA SE POMIRIM SA NJOM ZA 6 MINUTA!” Car ubeđen da može da VRATI Dalilu – Anđelo odmah POKAZAO ZUBE


Puca od samopouzdanja!


Tokom emisije “Gledanje snimaka” zadrugari su komentarisali zbližavanje Anđela Rankovića i Dalile Dragojević.

– Ja sam bio taj koji je komentarisao podelu. Mislio sam da je tada bilo iz inata prema Anđeli, devojci koju je Filip uvek izdvajao po svemu pozitivnom. Jer za Anđela možemo da kažemo da je dečko koji može da parira Anđeli. Možda sam pogrešio, a možda je iz inata proradilo nešto. U šoku sam, nikada nisam video njih dvoje zajedno, da bi imali teme. Imaju pogrešno viđenje kada je on u pitanju, on je jak muškarac kada je u pitanju veza. Mene ništa ne čudi u rijalitiju, znam da se Dalila ušunja pod kožu i Anđelo je pao na te njene fore. Anđelo itekako zna da barata sa ženama i da ih savetuje, i verujem da joj prija posle svega – rekao je Karić.

– Nisam šokiran, to si pogrešio. Ja sam u šoku kada smo završili odnos, tad sam bio u šoku. Ja da vam kažem, stalno ću da se provlačim. Dalilu retko ko poznaje, ja sam je jako dobro upoznao. Možda ja nisam u pravu, ja mogu da ubrzam proces, mogu i da ga usporim da hoću. Ja ne verujem u tu ljubav sa njom. Ona mene nije slušala i za puno stvari je htela da me nadmudri. Nije pokaza afenitete prema tome da se promeni. Ja sam otišao u izolaciju kada smo raskinuli, odbijao sam taj odnos. Ona je zaslužila da ima bolju priliku. Ona i ja možemo odmah da budemo zajedno. Da ja sada mogu izazvati sa njom pomirenje za šest minuta. Ja nikada nisam mogao da doprem do nje, ona mora da shvati da moje ostavljanje tebe je situacija koja može tebi doneti dobro. Da je ona dobro, i da može da uđe u drugi odnos. Ja sam ovo rekao pre budžeta da će ovo da se desi. Zna ona o čemu ja pričam, malo mi je nekih stvari žao kada je ona u pitanju. Moraju da se slože da se neke stvari moraju slomiti koliko god su bile jake. Ja joj želim da bude dobro, normalno i zdravo. Ako ja zavrtim, ode sve – rekao je Car.

Filip Car, Milan Milošević

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ovde ja vodim igru – rekao je Anđelo.

– Mislim da mu nije lako nego jako teško. Oni su svesni da imaju veliku emociju između njih. On želi da se zgadi Dalili. Želi da izazove osmeh kod nje jer će da potvdi sve što on misli. Samo mislim da se sada radi o dva lika koji imaju veliki ego, mislim da će Anđelo sada da zagrize još jače. Današnja situacija gde je Dalila ustala, to je bila varalica koju je ona bacila da bi se Anđelo upecao. Sada je još jače zagrizao zbog Filipa i kompleksa koji ima – rekao je Stefan Karić.

Stefan Karić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja sam sa njom u tolikom bunilu. Kad odlučiš nešto čvrsto, moraš da završiš i da pustiš da ode svako svojoj priči. Glupo se osećam što ljudi tako misle.

– Ja ovo vidim kao žal za Dalilom koja odlazi. Kada ta žal prođe onda proradi nešto drugo – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com