“Moja mama…” Asmin Durdžić otkrio šta stoji iza tvrdnje da je njegova majka poslala Aneli poklone


Odnos nekadašnjeg para, Asmina i Aneli, intrigira javnost uprkos tomr što već jako dugo nisu zajedno, već je Durdžić svoje srce poklonio Staniji Dobrojević.


Aneli Ahmić je povodom Ramazana prethodnih dana dobijala sijaset poklona, koji su na dnevnom nivou stizali u “Elitu”. Ipak, u celoj hrpi izdvojilo se nešto.

Naime, Aneli je dobila stvari, za koje je tvrdila da se osećaju, i “smrde na viršle”, prema njeni rečima tokom razgovora sa Mionom Jovanović.

Ono što niko nije očekivao jeste da na društvene mreže ispliva komentar Mustafe Durdžića, koji je potvrdio da su sporne stvari od Mevlide, njegove supruge, koja ih je poslala nekadašnjoj snajki.

Međutim, Asmin je odlučio da raščisti nedoumice, i kaže tačno onako kako jeste.

– Zamolio bih ove grupe, da shvate da moj tata Mustafa često piše gluposti po tim grupama. On želi da se šali, ali još uvek nije shvatio da njegove šale nisu smešne i da se to iskorišćava! Moja mama ništa poslala nije! – napisao je Durdžić putem svog naloga na Instagramu.

Bilo kako bilo, i uprkos tome što stvari nije poslala Durdžićeva majka, komentari javnosti uopšte nisu bili naklonjeni bsanskoj starleti, kojoj je publika putem društvenih mreža poručila da bi “mogla nekad da se okupa”, pa se neće osećati.

Izvor: srbijadanas.com