“MOJI SU MI REKLI SAMO JEDNU STVAR!” Ivana se ponovo oglasila nakon Čolakovog izlaganja, pa priznala OVO!


Uzvraća udarac!


Bane Čolak isprva nije verovao da ga je Ivana Krunić samo nekoliko dana po napuštanju “Zadruge” ostavila i odrekla se njihove ljubavi, a onda se brzo uverio i sam.

Naime, juče je Banetu omogućen video-poziv sa Ivanom koja mu je bez dlake na jeziku sve sasula u lice – od toga da je od nje napravio zombija, da je on neko ko svoje devojke teroriše, do toga da je uspeo da je izmanipuliše, što je uvidela tek kada je izašla iz “Zadruge” i pogledala brojne snimke.

Čolak, koji je bio vidno šokiran, posle poziva je shvatio da su Ivani “napunili glavu” roditelji i menadžeri, koji su je posavetovali šta je najbolje za njenu karijeru, a mi smo pozvali pevačicu kako bismo proverili njene utiske posle obavljenog poziva.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Morala sam mu po svaku cenu reći svoju odluku, jer ne želim nikoga da zavlačim. Nije mi svejedno, ali znam da sam ispravno postupila! Kada sam izašla uverila sam se u neke činjenice o kojima su mi svi govorili i da su većina stvari koje mi je govorio laž – započela je Ivana i potom priznala da joj niko nije “punio glavu”, već da su joj roditelji preporučili samo jednu stvar, posle koje ništa nije ostalo isto.

ivana-krunic

Foto: Srbija Danas

– Iskreno sam ga volela i verovala u našu ljubav, ali sad vidim da sam volela nekoga ko nije takav kako sam ga ja unutra videla. Moji mi ništa nisu rekli, samo su mi preporučili da pogledam klipove od početka “Zadruge 3” do izlaska. To je bilo dovoljno… – završila je Ivana.

Izvor: srbijadanas.com