MORALIŠU JEDNA DRUGOJ: Maja Marinković u žestokom okršaju sa zadrugarkama: “Tvoj dečko prevrće očima”


“Ti ne bi radila to sa devet muškaraca u jednoj sezoni.”


Sinoć su zadrugari, nakon što je Ivana Šašić napustila Belu kuću, igrali “Mićinu igru istine” kao i svake nedelje.

Lepi Mića postavio je pitanje Mini Vrbaški šta ona misli kako se Milan Jankoivć Čorba oseća posle klipova sa Majom Marinković.

Nakon što je Mina iznela svoje mišljenje, koje se Maji nije dopalo, a zatim je Marinkovićeva počela da se raspravlja sa njima.

– Slažem se apsolutno sa Čorbom, po pogledima i po energiji osetm koliko ljudi mene zaista ne mogu očima da gledaju, ne znam čemu tolika netrpeljivost. Okej, svi mi parvimo greške. Ne mogu da kažem da se ja ne stidim onih klipova, prouzrokovali smo ih zajdno. S*ks kao čin ne verujem da bi bio toliko osuđen da se desio na mlo blaži, diskretniji način. Gledaćemo sledeći put da to ne deluje tako. Ja mogu da razumem da me iskomentariše Sandra Rešić ili Anja, ali da me komentariše Mina Vrbaški koja za Božić ima s*ks sa svojim tadašnjim dečkom, iznad bratove slike – pričala je Maja, ali je Mina prekinula i dodala:

– Ja ti samo kažem da tvoj dečko prevrće očima na spomenog tvog imena. Ja bih volela da produkcija pusti taj klip.

Maja Marinković

Maja Marinković
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Pusti me da pričam, nema potrebe da te boli istina. On meni nikada u životu nije rekao da sam k*rva ili d*olja, nije mi psovao porodicu. Direktno sam videla tvoj s*ks kako je izgledao, a to je deset puta gore nego moj, gde se sve treslo i drmalo, naravno iznad su ti bile slike tvog rođenog brata, a onda dođeš ti takva meni da morališeš. Ti ne možeš, rekla sam ko može – rekla je Marinkovićeva.

Maja i Mina su opet počele da se svađaju, a nakon što je Maja spomenula i Zerinu Hećo ona je ustala pa su počele da se raspravljaju i pričaju u glas.

Maja Marinković Mina Vrbaški Zerina Hećo

Maja Marinković Mina Vrbaški Zerina Hećo
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Ti sve vreme pljuješ po svakome ovde. Ja ne branim nikoga, ti izmišljaš – rekla je Zerina.

– Ja spustim glavu i mene je sramota, ne smejem se lažno – dodala je Mina.

– Da te je sramota ti ne bi radila to sa devet muškaraca u jednoj sezoni – dobacila je Maja Mini.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com